adamusek2009 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Hej Podkarpacie okolice Przeworska 1cm sniegu ale da sie smigac tylko gorzej z kopaniem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 No i u mnie zaczęło sypać:/ no ale święta bez śniegu to nie to samo:) oby szybko przyszły roztopy! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Od Przeworska na północ ok 60 km po kostki i -7.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Co Wy tu alarmy wszczynacie, taki śnieg to nie śnieg :) Nie wiem Hebda jak tam u Ciebie na wsi, ale u mnie miejscami tylko centymetr śnieżku, może nawet mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Dobra dobra,centymetr bo w dzień zeszłoAle niedługo nie śnieg będzie problemem,lecz mróz,już gleba twarda..W Markach to pewnie jak na Syberii,wszak to kilometr bliżej na wschód:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 U nas we wrocku chlapa nie zima. Jutro lecę potaplać się w błotku puki nie zamarzło... trzeba korzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Polecam Niskie,naprzeciw zooMiło je wspominam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2011 Jak tak dalej będzie mrozik trzymał to rzeczywiście może być problem z kopaniem:( ,jedynie lasy zostają. Dobrze że do tej pory się udawało,połowa zimy za nami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 22 Grudzień 2011 Share Napisano 22 Grudzień 2011 Karabin,załóż proszę załóż vol.IIStolica padła więc już można:)Zdrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2011 @Hebda ,poproszę ciebie o tę przysługę bo u mnie podczas pisania śnurka do poprzedniego cuś zżera litery.Z góry dzięki.Pozdrawiam.P.S.Kłobuck też biały i -4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Mówisz masz:)zdrówhttp://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=697936#1363155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.