sza.man Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 hough,szukam ludzi na wspólne wykopy w temacie głównie napoleońskim i wojen śląskich.mam transport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 ja też dołączam się do pytania felda -teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 w ogólnej perspektywie.ale spiknąć się trzeba już teraz co by przez tzw.źródła się przebić do wiosny.Chociaż jak tylko śnieg stopnieje to ja idę w teren, już nawet czekan mam:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacha Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 jestem ze Złotoryji chętnie się dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landrover Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Witam. Chętnie się dołączę na taki wypadzie w teren – może jakieś spotkanie zorganizujemy??pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 siema mam do was koło 100km albo dalej ale woj napoleońskie z pod nowej soli na wasz region zalegały to jak coś to dołącze?;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Ja z Lubina jestem, dysponuje kanarkiem (150), może cośtam udałoby mi się z drobnicy wyhaczyć ;), chyba że planujecie jakieś głębsze wykopki ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 4 Styczeń 2011 Share Napisano 4 Styczeń 2011 Witam kolegów jest nas kilku w okolicy może jakaś większa paczka by się uzbierała:). Landrover jak mniemam do ciebie mam naj bliżej, kopałeś w okolicach Trzebnic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landrover Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Witaj szwejk4, masz racje troszeczkę pochodziłem w tych okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 5 Styczeń 2011 Share Napisano 5 Styczeń 2011 Witam będę jutro coś sprawdzał w trzebnicy taki mały zwiad:)no chyba że już przekopałeś ten teren:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 powoli, powoli ekipa się zbiera:-)Czy ta napoleońska klamerka z allegro to któregoś z Was?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Ja tam fantów nie sprzedaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 ja jestem z okolic Legnicy, a wykrywacz to Proxima z napoleonki to tylko jeden guziczek trafiłem pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 11 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2011 dziś robiłem uroczystą inaugurację sezonu.Pogoda marzenie - ciepło i mgła jak cholera, można kopać ludziom w ogródkach nawet:-)Jakby się aura utrzymała to może jakieś spotkanie wykopkowo-integracyjne w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Witajcie koledzy ja z miła chęcią podpisał bym się w niedziele do tego spotkania:)Wituś mogli byśmy zgadać się razem bo miał byś mnie po drodze zawsze taniej by było:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 czemu nie aby pogoda była :)ps:z kąt jesteś dokładnie Oskarus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Okolice Szprotawy napisz na pocztę oskarus@op.pl to się dogadamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 ok jak znajde jeszcze kogoś to jadę.bo do ciebie musze zatoczyc koło jestem dokładnie między zieloną góra a kożuchowem pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 To co panowie jakieś konkrety gdzie miejsce zbiórki no i gdzie byśmy kopali:) a może tak na 100procent za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oskarus Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Szwejk4 ja jestem wciąż gotowy do wyjazdu wyżej jest mój meil więc tylko piszcie ja będę na bank.A co do miejscówki to myślę że Sza.man organizuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 koledzy byłem dzisiaj zrobic rekoesans z wykrywką w lesie głębiej full śniegu,na polach kopniesz dołek wlewa się woda ja myślę aby poczekac, co wisi nie utonie;))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Może w przyszłą niedzielę panowie to i wszystko troszkę podeschnie.Ja teraz nie mam jak nawet skoczyc i zobaczyc jak pola u mnie wyglądają:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2011 co by się nie działo, ja w niedzielę kopię na polach w rejonie Prusice-Wilków-Złotoryja.Nie jest to zbyt obiecująca miejscówka, ale jedyna dostępna, jako że przez środek pola bitwy idzie sobie asfaltowa dróżka i nie ma opcji utopienia auta w błocie.Sie jest tfardzielem albo sie nie jest:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robroy3801 Napisano 15 Styczeń 2011 Share Napisano 15 Styczeń 2011 sza.man odbierz pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.