Skocz do zawartości

wspólne wykopki Lwówek/Złotoryja/Jawor/Chojnów

sza.man

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
w ogólnej perspektywie.
ale spiknąć się trzeba już teraz co by przez tzw.źródła się przebić do wiosny.
Chociaż jak tylko śnieg stopnieje to ja idę w teren, już nawet czekan mam:-)))
Napisano
siema mam do was koło 100km albo dalej ale woj napoleońskie z pod nowej soli na wasz region zalegały to jak coś to dołącze?;)pozdro
Napisano
Witam kolegów jest nas kilku w okolicy może jakaś większa paczka by się uzbierała:).
Landrover jak mniemam do ciebie mam naj bliżej, kopałeś w okolicach Trzebnic:)
Napisano
dziś robiłem uroczystą inaugurację sezonu.Pogoda marzenie - ciepło i mgła jak cholera, można kopać ludziom w ogródkach nawet:-)
Jakby się aura utrzymała to może jakieś spotkanie wykopkowo-integracyjne w niedzielę?
Napisano
Witajcie koledzy ja z miła chęcią podpisał bym się w niedziele do tego spotkania:)Wituś mogli byśmy zgadać się razem bo miał byś mnie po drodze zawsze taniej by było:)
Napisano
Szwejk4 ja jestem wciąż gotowy do wyjazdu wyżej jest mój meil więc tylko piszcie ja będę na bank.A co do miejscówki to myślę że Sza.man organizuje :)
Napisano
koledzy byłem dzisiaj zrobic rekoesans z wykrywką w lesie głębiej full śniegu,na polach kopniesz dołek wlewa się woda ja myślę aby poczekac, co wisi nie utonie;))pozdrawiam
Napisano
Może w przyszłą niedzielę panowie to i wszystko troszkę podeschnie.Ja teraz nie mam jak nawet skoczyc i zobaczyc jak pola u mnie wyglądają:(
Napisano
co by się nie działo, ja w niedzielę kopię na polach w rejonie Prusice-Wilków-Złotoryja.
Nie jest to zbyt obiecująca miejscówka, ale jedyna dostępna, jako że przez środek pola bitwy idzie sobie asfaltowa dróżka i nie ma opcji utopienia auta w błocie.
Sie jest tfardzielem albo sie nie jest:-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie