dino73 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 tak panowie jako prezes Edka zgadzam się na ten wypad.EDEK"czyli Elitarna Dolnośląska Ekipa Kopaczy:)haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwejk4 Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Położyłem się hehe dobre:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sza.man Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 o proszę jak wątek się twórczo rozwinął...A jakie rejony szanowny EdEk penetruje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanx Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Witam Panów.Czy wykopki tylko w niedzielę?PozdrawiamStaszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
robroy3801 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 witaj stanxnawiązując do twojego wątku o stowarzyszeniu to taki temacik został poruszony nieśmiało w naszej jak ją nazwał dino grupie EdEk i myślę że było by to do zrobienia -co o tym myślicie panowie prezesi Dino i Browarek a co do kopania to działamy w grupie głównie w niedzielę a w dni powszednie jako samotne wilki dla podtrzymania kondycji .pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
browarek Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Hej. Temat stowarzyszenia jest wart przedyskutowania ale najlepiej na żywo. Jutro będę na pierwszym zebraniu stowarzyszenia, które zakłada mój kolega w konsultacji z moim bratem więc zobaczę jak to wygląda od środka" Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwejk4 Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Od szatany he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
robroy3801 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 z pozdrowieniami dla całej ekipy -myślę że było przyzwoicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwejk4 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Widzę że EDEK się rozrasta pozdro chłopaki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robroy3801 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 szwejku bo tu nie ma miejsca na ściemę -pozdrawiam i myślę że jeszcze razem pokopiemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szwejk4 Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Oj z pewnością ale jak widzisz czasu mi ostatnio brak na małe co nieco:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzi_2006 Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 hej Gebelsy ! Zasypywac dołki . Najlepszy w te klocki to i tak był ŚP KRZYś ze Świerzawy znacie on to miał nosa . Za komuny to MO Całego żuka gratów wywieżli od niego pozdr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robroy3801 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 hej guzi a po czym wnioskujesz że nie zasypujemy a co do śp.Krzysia to znałem bardzo dobrze i w tamtych czasach starczyło podejść na trupień,przekopać pierwszą ziemiankę czy transzeję i były fanty w całkiem niezłym stanie a było to jakieś 20-25 lat temu.pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffim Posted April 9, 2014 Share Posted April 9, 2014 Postanowiłem odnowić posta ponieważ ekipa niejako z moich terenów.Czy spotykacie się jeszcze w terenie i przede wszystkim macie jakieś wolne miejsca?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.