Skocz do zawartości

długopisowy" Garrett

s_boj

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W programie Było nie minęło" pojawia się czasem człowiek z georadarami. Kilkukrotnie widziałem też w programie w jego rękach taki fajny cienki podręczny wykrywacz, który punktowo wskazywał małe przedmioty w wykopie, czy np. nabój wbity w ścianę. Z tego co widziałem to ustrojstwo Garretta. Chciałbym się dowiedzieć jaki to model i ile taka zabawka kosztuje.
Napisano
posiadam

WYKRYWACZ METALI BOSCH DMF 10 ZOOM

http://allegro.pl/cyfrowy-wykrywacz-metali-dmf-10-zoom-bosch-fvat-i1369478553.html

super sprawa długopis siada :P idealny na wykopki żeby się niezapętlić ze szpadlem tylko obstawiasz każdą ściankę i po sprawie 100% dla Bosch-a
Napisano
ylko obstawiasz każdą ściankę i po sprawie 100% dla Bosch-a"

Jaka scianke ?
Coz to za brednie ? :)
Musi byc na koncu cienka rurka /czujnik/ zeby kupe wszelkiego piachu czy innego gowienka, albo błocka przegrzebac i siegnac tam gdzie jest nasz malenki obiekt poszukiwan.
Napisano
Tego Boscha nie polecam - ma całkiem odmienne przeznaczenie. Za to za zbliżoną kwotę można nabyć pinpointer White's na Viki.... W zupełności wustarczy do drobnicy. Do 50zł to można czasem trafić samoróby robione na bazie PI jabel. Mało poręczne ale działają bo kiedyś sam wypróbowywałem zrobionego przez kolegę. Jeśli masz trochę smykałki s-boj mozesz spróbowac sam zrobić. W necie znajdziesz opis.
Pozdrawiam L.
Napisano
z tą smykałką to u mnie nieszczególnie, bo ja raczej jestem humanista, nie technik :), ale może komuś to zlecę"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie