Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 Hehe takie coś sobie zrobiłem na guziki i odznaczenia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 drobiazgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 buteleczki i kulki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 porcelanka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 Większe pierdołki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 I ogólnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 W sumie po pierwszym sezonie półeczka mi sie zapełniła w następnym sezonie muszę pousuwać niepotrzebne rzeczy :D żeby było miejsce na leprze fanty o ile będą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 no ładne znajdki w pierwszym sezonie :)widzę szczęście do śmietniczków chyba było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu17 Napisano 9 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2010 no udało mi sie kilka śmietniczków w trafić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Jak na pierwszy sezon to całkiem znośnie. Ale najbardziej podoba mi się profesjonalne mocowanie guzika na tablicy :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Jak na 1-2 wypady to nawet spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.