michal1514 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 No więc...Wpadł mi dziś do głowy taki pomysł, który już kiedyś gdzieś widziałem. Mianowicie pomysł polega na tym, żeby banknoty oprawić w ramkę/antyramę na jakimś miękkim podłożu/materiale. Lecz nie wiem czy taki zabieg nie zaszkodzi w jakimś stopniu banknotom? Wydaję mi się, że ładnie by wyglądała taka kolekcja, ładnie oprawiona, powieszona na ścianie, aniżeli ma się dusić w klaserze. Co Wy o tym sądzicie? Może ktoś już ma tak wyeksponowaną kolekcję banknotów? Jakieś fotki poglądowe? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Pewnie będzie o.k. z tym, że z czasem pewnie będą blaknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 Racja. To chyba ten pomysł odpadnie. Nie mam zbytnio takiego miejsca na ścianie żeby uchronić je od promieni słonecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 A spytam jeszcze raz czy ma ktoś może fotki banknotów w ramce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 W rolce może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 Nie, choć to ciekawy pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.