michal1514 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 No więc...Wpadł mi dziś do głowy taki pomysł, który już kiedyś gdzieś widziałem. Mianowicie pomysł polega na tym, żeby banknoty oprawić w ramkę/antyramę na jakimś miękkim podłożu/materiale. Lecz nie wiem czy taki zabieg nie zaszkodzi w jakimś stopniu banknotom? Wydaję mi się, że ładnie by wyglądała taka kolekcja, ładnie oprawiona, powieszona na ścianie, aniżeli ma się dusić w klaserze. Co Wy o tym sądzicie? Może ktoś już ma tak wyeksponowaną kolekcję banknotów? Jakieś fotki poglądowe? Pozdrawiam.
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Pewnie będzie o.k. z tym, że z czasem pewnie będą blaknąć.
michal1514 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 Racja. To chyba ten pomysł odpadnie. Nie mam zbytnio takiego miejsca na ścianie żeby uchronić je od promieni słonecznych.
michal1514 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 A spytam jeszcze raz czy ma ktoś może fotki banknotów w ramce?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.