Skocz do zawartości

jaki wykrywacz

psioter5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
pytanie zadawane milion razy, jaki wykrywacz za 700zł widziałem taki sam temat ale jednak ja poszukuję na drobnice kolorową z lekką możliwością sporych metalowych przedmiotów, minimum hełm na 60cm. do tej pory chodziłem z zabawką za 200zł i o dziwo po małej modernizacji odrobiła się dość szybko. oglądałem wykrywacze garet midas fisher itp ale nie mam pojęcia co wybrać, może być używany, głównie w lasach chodzę.
Napisano
700 zł? Dołóż ponad 100 zł kup Smętka HS-3, bo za te pieniążki to tylko Ace 150 albo Teknetics Alfa... A one z 60 cm hełmu nie biorą.
Napisano
widziałem za te pieniądze na allegro ace250 fishera f2 i solarisa nie nadają się? słyszałem że smętek i solaris wymagają dużej wprawy w obsłudze
Napisano
Ace 250, Fisher F2 to nie są sprzęty do lasu, które złapią hełm z minimum 60cm. Typowe polne kosy, które na polu radzą sobie bardzo dobrze.
Jak kolega po lesie chodzi to polecam HS-3 ewentualnie, jak się las znudzi kupić jakiegoś kanarka lub fisherka i po sprawie :)
<pozdro
Napisano
Łuski to żywioł HS,co do monetek bywa różnie.Mogę powiedzieć z własnego doświadczenia,że na cewce 30cm.,potrafi coś znaleźć,ale osoba,która przejdzie po mnie np.z Rutusem,wyciągnie ich więcej.
  • 3 weeks later...
Napisano
niestety problem nie rozwiązany, dozbieralen jeszcse 2 stowki czyli mam 900zl a wykrywki dalej nie mam, juz sam nie wiem co kupic raczej hs odpada bo to typowy militarniak, a ja szukam czegos bardzoej uniwersalnego, moze proxima albo f4? moze jeszcze inna propozycja? chce polazic troche na monetki ale jak mi sie znudza to chce i zelastwa troche pokopac wiec juz sam nie wiem.
Napisano
900 za f4 to musi być mega okazja a takich jest niewiele, podobnie z proxą. Może uda ci się dozbierać jeszcze 200 i wtedy możesz uderzać w deltę. Podobnej klasy do f4, ale jednak tańszy.
Napisano
W EuroAce tryb statyczny to pinpoint. Ale to nie jest czysty" statyk jak w PROximie.

Dynamiczny tryb - w tym trybie należy machać sondą nad celem, aby był on wykrywalny. Statyczny - jest o wiele głębszy, ale przy wykryciu celu nie trzeba nad nim machać. W tego typu wykrywaczach tryb statyczny jest głównie bez dyskryminacji.

W PROximie jest jeszcze praca jednoczesna, pozwalająca na szukanie w trybach dynamicznym i statycznym jednocześnie.
Napisano
Mam do wyboru nową proximę nowego euro ace lub urzywanego f5 i już sam nie wiem wyszukiwarka znalazła mi może i durzo ale karzdy chwali sowje i w rezultacie żadnych konkretnych wnioskow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie