skolcio Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 witam, dorwałem z ogródka taką skrzyneczkę. Stal zdrowa, lekki nalot rdzy. Mam pytanie dotyczące farby jaką jest pokryta. Na wierzchu jest czarna farba, a spod spodu wychodzi piaskowa. Jak usunąć tą czarną nie niszcząc tej pod spodem? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 13 Listopad 2010 Autor Share Napisano 13 Listopad 2010 i 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Musisz poszperać w wyszukiwarce, był już taki temat odnośnie usuwania farby chyba z hełmu, w tym kierunku poszukaj. Ktoś podawał nawet nazwę środka który jest pomocny w usuwaniu zbędnej farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 15 Listopad 2010 Share Napisano 15 Listopad 2010 Skansol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 16 Listopad 2010 Autor Share Napisano 16 Listopad 2010 Tak, ale skansol usunie całą farbę, a ja chcę uratować piaskową. Jeśli chciałbym usunąć wszystko to skrzyneczka byłaby już dawno po piaskowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aczapa Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 WitamSpróbuj alkoholem może to coś da.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.