bero501 Napisano 12 Listopad 2010 Autor Napisano 12 Listopad 2010 Witam mam zamiar zakupić któryś z wyżej wymienionych wykrywaczy , który bardziej polecacie . ( każdy z wykrywaczy mam zamiar kupić z cewką DD)
A.D.M. Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 O Omedze już dużo napisano - wystarczy poszukać. Argo - całkowicie nowy sprzęt który dopiero wchodzi do sprzedaży, więc wątpię żeby ktoś mógł coś już o nim powiedzieć.
otrong Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 trochę więcej można wyczytać na czeskiej stronie producenta:http://www.rutus.cz/index.php/produkty/176-rutus-argo-vysokofrekvenni-special-na-drobne-mince-v-hloubce-15900-k
Brzęczyszczykiewicz Napisano 18 Listopad 2010 Napisano 18 Listopad 2010 Obawiam się, że aby uzyskać wiarygodną odpowiedź na pierwotnie postawione pytanie będziesz musiał kupić obydwa i samemu porównać :)
bero501 Napisano 19 Listopad 2010 Autor Napisano 19 Listopad 2010 No ale może powiecie co wg. was jest lepsze ;)
A.D.M. Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Sam jestem ciekaw ilu osób w kraju kupiło G2 - przypuszczam ,że bardzo niewiele...Ten detektor dedykowany jest głównie do poszukiwań samorodków złota. Sądząc po bardzo wysokiej częstotliwości pracy będzie bardzo skuteczny na słabo przewodzące przedmioty , oraz na najmniejsze drobinki, choć przypuszczam, że w gruncie spadek zsięgu w porównaniu z osiągami w powietrzu będzie dość spory ... w zbliżonej cenie jest Omega z dwiema cewkami , która pracuje na bardziej uniwersalnej częstotliwośći - na pewno nie tak skuteczna jak G2 na drobiazgi , lecz sprawująca się całkiem przyzwoicie:-))
bero501 Napisano 19 Listopad 2010 Autor Napisano 19 Listopad 2010 Więc co bardziej byście polecili na pola ( monety guziki łuski )?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.