nomyss Napisano 11 Listopad 2010 Autor Napisano 11 Listopad 2010 Witam Kopnięte jakiś czas temu emocje były jak wyłonił sie ten kawał skrzynio-podobny na focie. Niestety mam tylko takie foty
nomyss Napisano 11 Listopad 2010 Autor Napisano 11 Listopad 2010 A tak się prezentowało po wyciagnięciu. Jakby kabina jakiejś maszyny otwory na zegary i jakiś taki hak z przodu ma klapkę widoczną na 1 focie Cola dla porównania wielkości (nie mam z nimi umowy produkt placment ;)
nomyss Napisano 11 Listopad 2010 Autor Napisano 11 Listopad 2010 Wspomniany hak/zaczep czy jak tam to nazwać...
nomyss Napisano 11 Listopad 2010 Autor Napisano 11 Listopad 2010 I spód. Pojęcia bladego nie mam od czego mogłoby to być z tego miejsca wychodziły niemieckie fanty kiedyś stał tam dom ale równie dobrze może to być coś współczesnego... Gdyby ktoś wiedział byłbym wdzięczny za informacje :)pozdrawiamSz
sten Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 jakos podobne toto do dolnej czesci Rso kabiny
dr.tommy Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 rso na pewno nie bo ma mocowanie pod kolumne kierownicza, raczej ZIS5 http://odkrywca.pl/deska-rozdzielcza-z-miejscem-na-zgary-czy-ktos-poznaje-,659365.html
nomyss Napisano 12 Listopad 2010 Autor Napisano 12 Listopad 2010 Podobna faktycznie do Zisa 5 (rozkład zegarów i kształt) ale ten uchwyt ... skoro niemiecki może to do jakiegoś egzemplarza zdobycznego ? Robili takie modyfikacje ?
Pytanie
nomyss
Witam
Kopnięte jakiś czas temu emocje były jak wyłonił sie ten kawał skrzynio-podobny na focie.
Niestety mam tylko takie foty
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.