werewolf Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 witamleży u mnie prawdopodobnie nóż okopowy, ale nie mogę go wyciągnąć z pochwy.. moczył się dość długo w nafcie ale żadnego efektu, działałem wd40 ale też nie bardzo poradził sobie z lokadą" czy ktoś może powiedzieć jak zadziała odrdzewiacz typu fosol na ostrze? czy jeśli ma swój stalowy kolor" jeszcze to czy go nie zażre? bo myslę czy by go nie przepłukiwać by pozbyć się ewentualnego syfu z pochwy, wydaje mi się że ostrze nie jest w idealnym stanie" ale może się w miare uchowało i dlatego pytam Was o opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 Moczyć dalej i ostukiwać kawałkiem drewna.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 12 Listopad 2010 Autor Share Napisano 12 Listopad 2010 to nic nie dawało...ma ktoś doświadczenie z odrdzewiaczem i ostrzem noża/bagnetu? czy niszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 Niszczy jak każdy kwas,moczyć do skutku w nafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 moczyć i ostukiwać do skutku. Innego wyjscia nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmland Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 ja robię to w ten sposób że moczę bagnet w pepsi coli ale to musi byc pepsi a nie coca cola na początek trzy do czterech godzin a następnie trzymając za pochwą i pociągam wzdłuż deski tak aby jelcem uderzyc mocno o kant deski kilka razy. w większości razy udaje mi się go wyciądnoc po kilku takich uderzeniach. jeżeli nie to powtarzam moczenie i znów uderzam o deskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lincoln Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 ,,mmland,,smiesznie hehe,ale skoro to dziala???pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werewolf Napisano 12 Listopad 2010 Autor Share Napisano 12 Listopad 2010 pomoczę w pepsi zobaczymy...jelca nie ma ten nóż chyba tak dużego by zahaczał o deskę ale się zobaczy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.