beero Napisano 12 Listopad 2010 Napisano 12 Listopad 2010 Przepraszam za drugi wpis, ale łykend" to moim skromnym zdaniem oznacza koniec łykania bo do roboty w poniedziałek.ZDROW
kopijnik2 Napisano 12 Listopad 2010 Autor Napisano 12 Listopad 2010 orzełek KopijnikaChłopaków Nadbużańskich co Ością stali - do końca...
Dąbek Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 Już czuje te wzmianki gdzie i po co.To nie regulamin.Ja zawsze muwiłem tylko ja wiem.
kopijnik2 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 to jest to...grzmotu nie maplastik tłumi drgania...:(my słyszymy jeszcze echa wystrzałów...a obok ludzie stoją w kolejkach do następnych MacDonaldów
kopijnik2 Napisano 13 Listopad 2010 Autor Napisano 13 Listopad 2010 no właśnie - w kolejkach MacDonalda...no może nie wszyscy - mam nadzieję.....Dnia 28 maja 1951 r. w miejscowości Płonka - Strumianka zastrzelony został por. Józef Buczak Ponury". Jan Rzepecki, żołnierz, który go zabił, otrzymał za swój wyczyn" zegarek marki Doxa, pozostali - Pankrus, Jędrzejewski, Monkowski i Fidejek - za ohaterską" postawę różne przedmioty wartościowe...początek historii
kindzal Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 Dzieki za link. Orzelek z historia i to nie byle jaka.Ja dorzuce te oto brosze.
Dąbek Napisano 13 Listopad 2010 Napisano 13 Listopad 2010 doxsa asć muwisz to nie był czyn to coś innego było
marsjanin Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Na paru orzelkach temat ostygl.Ja myslalem ze dowiem sie wiecej jak to bylo z ta niepodlegloscia.
Czlowieksniegu Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 A ja, miałem nadzieję że nie będzie potrzebna publiczna prośba ( i ostrzeżenie jednocześnie ), abyś przestał bawić się w najeźdźcę z kosmosu i przestał trollować. PS Pierwszy i ostatni raz proszę.
marsjanin Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 Niewiem o czym mowi ,jakie trolowanie.Myslal i chcial skozystac z niepodleglosci i wolnosci slowa wiec napisal .Czy czlowieksniegu jest lokalnym najezcdzca do zwalczynia tego co niepowinno swoim zdaniem,a gdzie inne zacne metody upominania np przez edukacje.
Maćko Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 W jakim języku/gwarze ten ostatni post jest?(nie rozumiem).Pozdro i sorka za offa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.