kurzo1 Napisano 9 Listopad 2010 Autor Share Napisano 9 Listopad 2010 Witam oglądał ktoś film po tytułem Ilsa wilczyca z SS.moim zdaniem film pod względem wykonania mundurów zwykłych żołnierzy to kicha no i ta krew hehe.Ale co jak co ten film jest dla widzów o mocnych nerwach zresztą obejrzyjcie to się dowiecie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Szanowny kolego że tak powiem aleś dowalił. Film jest dowcipem ponad skalę i za prawdę musiało ci się nudzić by po niego sięgnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 znam lepszy kwiatek osnuty w czasach II WW i niemieckich mundurów, ale po prostu nie godzi się przytaczać takich filmów na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 10 Listopad 2010 Share Napisano 10 Listopad 2010 Wilczyce mam na dysku od pół roku ale jakoś nigdy nie mam czasu go obejrzeć,ale gniot totalny podobno.Jest jeszcze kontynuacja i akcja osadzona jest w jakimś urdlu" :D hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurzo1 Napisano 11 Listopad 2010 Autor Share Napisano 11 Listopad 2010 Nie wiem czy jest druga cześć ale to jest mało istotne dla mnie nawet gdyby była druga część tej porażki to nawet bym się nie pokwapił tego obejrzeć.Zdecydowanie wystarczyła mi pierwsza cześć hehe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 to już lepiej obejrzeć coś naprawdę historycznego - np. Caryca Katarzyna" albo Rasputin":D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.