polplastoka Napisano 8 Listopad 2010 Autor Napisano 8 Listopad 2010 Witam ! Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji pierścionka, który mój kolega wykopał z ziemi w okolicach miejscowości Osowiec, Pianki, Zbójna.
Catadero Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Duchowny, to nie tylko spasiony biskup. To także cała sfera uduchowionego planktonu zarówno kościelnego jak i klasztornego. A ci zawsze biedni byli.C.
polplastoka Napisano 8 Listopad 2010 Autor Napisano 8 Listopad 2010 Witam ! Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji pierścionka, który mój kolega wykopał z ziemi w okolicach miejscowości Osowiec, Pianki, Zbójna.
polplastoka Napisano 8 Listopad 2010 Autor Napisano 8 Listopad 2010 Zdjęcie tego samego pierścionka w większym zbliżeniu.
czarek100 Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 wygląda jak pierścionek jakiegoś duchownego z XVIII wieku
spid3r Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 Wątpię, raczej ta bogatsza sfera używała by bardziej szlachetnego metalu na biżuterię
Pytanie
polplastoka
Witam !
Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji pierścionka, który mój kolega wykopał z ziemi w okolicach miejscowości Osowiec, Pianki, Zbójna.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.