Skocz do zawartości

xterra 705 kontra rutus

mariusz12348

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !

jeżeli dysponujesz gotówką na xterrę 705 to nie zastanawiaj się bierz go. "

Za kilka chwil będzie Argo.......W stosunku do tego wykrywacza to nierozsądnie jest tak bez zastanowienia i pomacania " szybko wydawać werdykt ;-)

pozdrawiam RUTUS
Napisano
Drogi kolego Nikt nie ja wydaję opinie o Argo którego jeszcze nikt z nas nie testował ,ale nie kupie sprzętu który nie wszedł do sprzedaży .O pomoc chodziło mi konkretnie o Proximę
Napisano
Drogi kolego mariusz12348.
jak wół - jest napisane xterra 705 kontra rutus"

i zaprawdę - w tak sformułowanym temacie - nikt nie wie lepiej jak Nikt...

a jeżeli chodziło Ci o proximę - trza to było napisać w tytule...

...nie ja wydaję opinie o Argo którego jeszcze nikt z nas nie testował...
błąd
...nie ja wydaję opinie o Argo -bo go nie testowałem...

...Nikt wydaje opinie o Argo - bo go już testował...

luzik i szacunek
Napisano
Ok moja wina , jak prosi się o opinie to według mnie w sprawie sprzętu który jest w powszechnym użyciu a nie w planach sprzedażowych . Kolego kopijnik2ludzie robią większe błędy i nikt im tego nie wytyka
Napisano
Wszystko zależy od tego w ilu procentach interesuje Cię ta militarka. Jeśli głównie drobnicę to X705 będzie według mnie lepszym wyborem, choćby ze względu na znacznie lepszą ergonomię i mniejsze zużycie baterii. Jeśli militarka to Proxima ze swoim trybem statycznym i mixerkiem, choć X705 też oczywiście można do tego używać.

Pozdrawiam

VW
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam! Bez względu na preferencje X-70,705 przewyższa każdego Rutusa pod każdym względem.To wykrywacze z tzw.innej bajki".Pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie