Martian Napisano 6 Listopad 2010 Autor Share Napisano 6 Listopad 2010 Tak wszyscy narzekamy na nasze drogi i dziury na nich...Ku pokrzepieniu serc kierowców w Polsce;)http://www.youtube.com/watch?v=V7a0H2VZLWk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek55 Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 ciekawe jak kierowca z stamtąd wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 ło ja ciesz pierniczeee :)Podobne widziałem w Rosji chyba, ale nie takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert3993 Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Rzeczywiście -to jest katastrofa a nie pokrzepienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastlegion Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Nasi sąsiedzi też mają ciekawie ;-Phttp://www.buehehe.org/2006-10-23/rosyjska-autostrada.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 Asfalt sprzedali a zastąpili go piaskiem ;) może myśleli, że nikt nie zauważy. hihi Ciekawe jak głęboko wpadł !? hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 O ja ........., ładna masakraPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:56 07-11-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Listopad 2010 Share Napisano 7 Listopad 2010 regers - radzę ostudzić emocje na rzecz poprawności i kultury językowej.To, że coś jest wykropkowane - nie zmienia znaczenia słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.