karabin Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Z sobotniego wysortu mosiądzu,szkoda że nie oryginały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Karabin jak szukałeś pewnie jak wpadły w ręce w pierwszym momencie tętno podskoczyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Szpanga tak bo na pierwszy rzut oka w miarę realistyczna a reszta widać było że tandeta:),ale co tam jak za +-1zł to mogą być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Wrześniowy bagnet ze starego wiadra:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Ocalony od przetopu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 W.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Niezłych masz gigantów na tym złomie jak sobie bagnetów nie odkładają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Bo złomowisko jest moje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Ano chyba że taaaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Dla klientów z ,,wrześniowych miejscowości,, kontener u mnie szeroko otwarty:)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 Karabin a nie masz przypadkiem wolnego etatu u siebie? Mogę pracować za pół stawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 11 Styczeń 2012 Share Napisano 11 Styczeń 2012 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 ostatnio już miałem wrzucić foto ale mi się zdjęć robić nie chciało:p To z ostatniej wizyty na skupie :) Mosiądz odkupiłem po cenie złomowej a reszta gratis:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 dużo monet się trafiło wszystko w przedziale od 1880-1945rPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Co to za monetki? PRL? Ładniutka pochwa :) A u mnie na złomie nic nie ma :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 monetki najmłodsze są z ok 1945r nie ma żadnego prl-u było ich więcej ale trochę oddałem kolegom(później może foto monetek wrzucę) A pochwa ładna bo już po autolizie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 @Kuba115,na pewno na złomie u Ciebie jest,trzeba tylko dokładnie szukać i najlepiej wejść w odpowiedni układ ze złomiarzem.Jeśli będziesz wytrwały , to na pewno trafisz fajne fanty.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 pojedyncze sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 a tych pełno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 koniec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Skupy zlomu to swietne miejsce na pozyskiwanie fantow.Najlepiej miec kogos znajomego kto da cynka.Moim hitem byl metrowej szerokosci przedwojenny miedzioryt kupiony za 30 zl w drewnianej ramie przedstawiajacy ostatnia wieczerze.Oprocz tego medale,fajny mosiezny mozdzierz z tluczkiem troche pozywej ceny zlomu ,ciekawa lyzka do butow z przedwojennego Krzyza itp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Hansdekawka dzięki za wsparcie :) Ze złomiarzem już się umówiłem, tak więc jak coś ciekawego zobaczy to odłoży. Mnie tylko jedno zastanawia. Kto oddaje monety na złom. Jakiś kanister, manierke itp. to rozumien, może ktoś nie wiedzieć. Ale monety?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Kuba to zlomiarze poprostu.Ile to medali widzialem oddawanych na zlom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 To się nazywa zakup:)Ludzie jak to ludzie wywalają wszystko,dla nich to złom a dla nas skarby.Ostatnio wyciągnąłem łuskę stalową 155mm ,jak dokończę czyścić to wrzucę foty.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.