małrer Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Pako151515 i wituś to nie jest jedna osoba.pozdro
Enders Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 A ja bym radził na coś ze stajni XP zmienić - obsługa prosta, zasięgi powalające z nóg, jakość wykonania... ale za to trzeba dość dużo zapłacić :/
pawel888 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Pako151515-Pawełek to jest napis na batoniku. Dilera? Jeżeli masz z tym problemy to opisz mi je na @ i może będę w stanie Ci pomóc. Z dilerami itd. nie mam nic wspólnego, ale Ty najwidoczniej i owszem.Ja po prostu stwierdzam fakty. Konkretnie chodzi mi o sformułowanie kolegi Jazon75 a w swoich postach już sam się gubisz" które było skierowane do pako151515a odpowiedział wituś ie gubię tylkoo mam do czynienia z prawie wszystkimi markami wykrywek taka profesja pozdro"Wydaje mi się, i takie są moje refleksje, że jedna osoba loguję się z dwóch loginów i czasem zapomina na którym jest. W ten sposób wychodzą pomyłki. Ale to tylko moje luźne dywagację, mam nadzieje jednak że ktoś z moderacji to zauważy i doceni w odpowiedni sposób :)<pozdro
JAZON75 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Pako151515 lub wituś jesteś żałosny,napisz sobie grafik kiedy i pod jakim nickiem się logujesz he he.A teraz cytat kolegi pako151515 z dnia 2010.10.17Szanowny Fidzir'ze :) Różnica jest nawet duża pomimo tego, że Proxima naprawdę prezentuje wysoki poziom. Na pewno na konto X-terry przemawia: duży zasięg i czulsza na drobniejsze rzeczy, lekkość, wytrzymałość, różnorodność cewek dostępnych, bardzo dobra dyskryminacja, czytelny duży wyświetlacz, wygodniejsze zasilanie. Moim zdaniem przesiadka jest warta tego mogę być pewien. Ja gdzieś na początku marca myślę, że kupie bo teraz akurat pracy nie mam bo to polska i puki znajdę to akurat dozbieram na x-terre około marca :) Znając życie będziesz szybciej kupywać to z wielka chęcią posłucham co i jak idzie. Dobra rada to taka, że minelaba nie rzuca się w krzakach po miesiącu broń boże czy nawet po roku ten sprzęt jest jak dziki koń jeżeli nauczysz się na nim jeździć to będziesz szybszy i lepszy. Zdrówwięc jaką to profesję wykonuje kolega pako151515 że ma styczność z wszystkimi wykrywkami ,. ...jest bezrobotny..kolejny strzał w nogę.A tak na poważnie miałem przyjemność raz kopać z pako151515 ,chłopak ma ze 20 lat to góra,a wypisuję tu na forum że ma 12 letnie doświadczenie,żenada.
draven85 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 W noszeniu saperki za tatą chyba... ;) szkoda nerwów na spieranie się , każdy widzi i ocenia.pozdrawiam
pako151515 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Kolego JAZON75 to, że mam akurat 20lat nie skreśla mojego nabytego doświadczenia. Kiedy ty latałeś i myślałeś ze wykrywacz nie istnieje ja szarpałem w lesie fanty, ale to nie ważne. Co do sprzętów jakbyś zauważył w lato codziennie bywałem i miałem okazje porozmawiać i sprawdzić sprzęt. Na razie te co miałem na plaży w ręku nie ośmieliłem się nazwać szmelce jakim jest Fisher F5, ale ty uważasz że to jest super wykrywacz i chwała ci więcej takich ludzi :D ja pojadę i pozbieram po tobie 4x tyle. Na temat mojego doświadczenia nie wypowiadaj się bo gówno widziałeś w dupie siedziałeś, zachowujesz się jak dziecko nic nie wie dużo o kimś gada. To tyle na temat twój. Po drugie pawel888 ja jestem odrębną osobą niż wituś. Pozdrawiam zaawansowanych poszukiwaczy
pattern1937 Napisano 21 Październik 2010 Autor Napisano 21 Październik 2010 Czy na tym forum może obejść się bez kłótni??? Jakoś inne fora nie mają z tym problemu, a tutaj zawsze ktoś z czymś wyskoczy....
pawel888 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Przepraszam Ciebie serdecznie kolego pattern1937. Ale sam zauważ że kolega nie ma bladego pojęcia o tym co pisze, polega na tym co przeczytał na forum, usprawiedliwiając siebie wielkim doświadczeniem przy tym obrażając innych.To już drugi temat w którym pako151515 zaczyna swoje mądrości, jakim to on jest poszukiwaczem i czego to nie robił. Dalsze dyskusję z Tobą nie mają sensu i zakończę to tym pozytywnym akcentem. Co do wykrywaczy nie ma opinii dotyczącej White's-a Coinmaster Pro. Może to było by jakąś alternatywą.<pozdro
pattern1937 Napisano 21 Październik 2010 Autor Napisano 21 Październik 2010 Jestem już prawie zdecydowany nad wyborem nowej wykrywki, prawdopododbnie będzie to Cibola lub Vaquero lub Fisher F5.
JAZON75 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Ja również Ciebie przepraszam kolego pattern1937 .Po kulturze wypowiedzi widzisz jaki poziom wiedzy reprezentuję pako151515 vel.wituś.Na koniec pozytywnie mam F5 kolorek ciągnie ładnie,pozdrawiam
sla1971 Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Z tych trzech vaquero bedzie najlepszy.
krank Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 ja z tych trzech kupiłbym F5 :) pozdr.
Motyk Napisano 21 Październik 2010 Napisano 21 Październik 2010 Każdy z tych wykrywaczy będzie dobry, to już zależy od Ciebie, jakie czy wolisz z wyświetlaczem czy bez. Ze swojej strony polecam vaquero, bardzo czuły, ale trzeba trochę pochodzić, ja dopiero po kilku miesiącach odkrywam w pełni jego możliwości.
Enders Napisano 22 Październik 2010 Napisano 22 Październik 2010 F5? Kol. krank3 on jest dobry na złom niż na drobnicę :DNie wiem z jakiej paki", ale w nim jest zawalona ID metalu. (gorzej niż w Ace).
małrer Napisano 22 Październik 2010 Napisano 22 Październik 2010 ja tylko chcę wyprostowac pewne wypowiedzi kolegów mam jeden nik i proszę mnie nie obrażac pomówieniami chciałem byc przydatny mam do czynienia przynajmniej z jednym sprzęcikiem w tygodniu i przy okazji go testuję przed sprzedażą pozdrawiam nieżyczliwych
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.