cross2900 Napisano 18 Październik 2010 Autor Napisano 18 Październik 2010 Witam w najbliższym czasie mam zamiar wymienić mój wykrywacz na coś lepszego Czytam wiele tematów ale nadal nie mam odpowiedzi na moje pytania dlatego pytam was . Szukam wykrywacza na kolorową drobnicę Dość lekkiego ,bajerów specjalnych mieć nie musi ale czym łatwiejszy i przyjemniejszy obsłudze tym lepiej. Ale dobrze aby też był łatwy w obsłudze . Nie musi być nowy ! Cena około 1200 zł Wybrałem sobie kilka typów 1.Rutus Proxima 2.Tesoro Cibola 3. Tesoro Silver Umax4. Teknetics Delta 4000Inne propozycje też mile widziane Co według was było by najlepsze
draven85 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 z tego zestawu Cibola będzie najlepsza.pozdro
Motyk Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 Także polecam Cibole!Prosta w obsłudze, jeżeli nie potrzebujesz wyświetlacza, będzie wg. mnie idealna.Za 1200 zł spokojnie kupisz, nawet taniej.
damiani Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Cibola i Silver uMax to dobre typy jeżeli wyświetlacz zbędny.Waga, wyważenie, zasilanie plus snajperskie namierzanie bez pinpointa.Cibola nowsza i głębsza względem uMax'a.
cross2900 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Napisano 1 Listopad 2010 Odświeżę trochę czyli chyba z tej trójki odrzucę Deltę bo z tego co czytałem bardzo się wzbudza . Może macie inne propozycję ?
matireli Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 W tej cenie można kupić uzywanego fishera f5
mariusz12348 Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Delta się nie wzbudza chyba że ustawisz ją na maksa polecam osobiście deltę chodzę z nią i jest super na kolor łatwa w obsłudze dyskryminacja również dobra
Enders Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Delta się wzbudza...? Kolego przeczytaj kilka tematów o Delcie, pisałem, dlaczego tak może być. Delta jest dobrym wykrywaczem, jak za te pieniądze - prawie 1000 zł za bardzo dobre wykonanie, zasięgi i ID. Z dyskryminacji nie trzeba korzystać, bo jest funkcja Notch". No chyba, że che ktoś szukać militarii. Ogólnie z tej czwórki najlepszymi detektorami są właśnie Delta i PROxima, z przewagą PROximy.
VanWorden Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Z podanych na typowy kolorek polecam Cibolę.PozdrawiamVW
mariusz12348 Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Sam się kolego okrezna5 wzbudzasz mam i wiem że jest inaczej, chyba że ustawisz czułość 11 lub 12 i to tylko na łące lub w lesie, na zoranym polu możesz mieć na max i jest ok .Chodzę z nim przez prawie rok i wiem co to za sprzęt
Potrek Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 Witam, co możecie powiedziec o Fisher F5 interesuja mnie zasiegi i uniwersalność.
cross2900 Napisano 1 Listopad 2010 Autor Napisano 1 Listopad 2010 No nie wiem sam rutus ma statyka i dynamika + dobry serwis a tesoro to typowy drobnicowiec ale gorzej z serwisem A co z deltą na mokrej trawie i z tą id. tonową z którą coś niby nie tak ?
Raned Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 cross2900 powiedz czego Ci brakuje w serwisie Tesoro? Bo może da się jeszcze udoskonalić?
małrer Napisano 1 Listopad 2010 Napisano 1 Listopad 2010 koledzy jak nie umecie ze sprzęciku kożystac to piszecie bzdury że się wzbudza i podobne żeczy przeczytajcie instrukcję do każdgo wykrywacza a bedzie efekt jeden szuka na militarkę wykrywki a inny na kolor kurcze czytajcie te instrukcje a potem doradzajie pozdro
cross2900 Napisano 2 Listopad 2010 Autor Napisano 2 Listopad 2010 RanedGdzieś czytałem że w polsce serwisu tesoro brak Ale chyba jednak jest A co do ciboli nie jest ona troszkę przystarawa ?
małrer Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 okrezna5-y zmiejszasz czułośc jak w każdej wykrywce i po wzbudzaniu prawie każdy sprzęcik tak ma prawda?pozdro
Raned Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 cross2900 naucz się nie rozpowszechniać niesprawdzonych wiadomości. Jako dystrybutor jestem zadowolony z serwisu, klienci mam nadzieję też.Cibola jest na rynku 6 lat, dla porównania XLT 16 lat, GTI 2500 12 lat itd.
Raned Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 cross2900 bardzo Cię proszę o sprostowanie na forum Poszukiwanieskarbow, ponieważ tam także rozpowszechniasz te nieprawdziwe informacje. Każda naprawa Tesoro jest załatwiana tak szybko jak tylko możliwie, dostęp do części także jest bezproblemowy. O co Ci więc chodzi, na czyje zlecenie są te pomówienia?
dino73 Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 napisze tak,miałem już kilka wykrywaczy w swojej karierze i powiem tak że delta to naprawdę lipa,wzbudza się nawet po odłożeniu i zmniejszeniu czułości,wzbudza się na trawie,nie znajdziesz nią większych aluminiowych przedmiotów bo ich nie widzi!!dobrze że udało mi się ją szybko sprzedać ale 200zł byłem w plecy:(kolego radze ci kupić sprzęt sprawdzony renomowanych producentów Tesoro,White's,Minelab,Rutus
małrer Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 dino 73 bez urazy ale miałeś lipny sprzęt lub nie umiejętnie eksplatowałeś;)
Enders Napisano 2 Listopad 2010 Napisano 2 Listopad 2010 Gdzie nie przeczytasz.... Delta się wzbudza". To można rozumieć na 2 sposoby - albo czułość jest za wysoka, a chodzicie pod liniami WN, itp., albo jest dużo odłamków i innych pierdołków w ziemi, tak, że co chwilę mamy jakiś sygnał. Zmniejszenie czułości powinno pomóc, a jeśli nie - wykrywka jest walnięta. Miałem ją przez prawie 3 miesiące - i chodziłem blisko zabudowań, linii WN na czułości 9, i nic się nie wzbudzało. Nie rozumiem co niektórych, jak można mówić o sprzęcie, którego może nie miało się w ręku na DŁUŻSZY czas. Tak, by ją tylko dobrze poznać. Pozdrawiam!
cross2900 Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 Dobrze. przepraszam za te moje słowa które nie wiem dlaczego tak napisałem gdzieś czytałem coś i najwidoczniej źle to zrozumiałem jescze raz szczerze Przepraszam !
cross2900 Napisano 3 Listopad 2010 Autor Napisano 3 Listopad 2010 Przeczytałem coś gdzieś o serwisowaniu wykrywaczy kupionych za granica polski i to mnie zmyliło , za co jeszcze raz przepraszam :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.