rafal_etz Napisano 17 Październik 2010 Autor Share Napisano 17 Październik 2010 słyszałem że niektórzy montują łuski w wiertarce . Jak to zrobić aby nie zniszczyć łuski? mam troche łusek z I wojny i są kruche a chcę je wyczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 to wiertarka raczej odpada w tym wypadku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 18 Październik 2010 Autor Share Napisano 18 Październik 2010 to jak je wyczyścić ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afgan251 Napisano 30 Październik 2010 Share Napisano 30 Październik 2010 Woda z mydłem i delikatne czyszczenie szorstką stroną zmywaka powinno poskutkować.Dzięki temu łuski nie będą różowieć . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 31 Październik 2010 Share Napisano 31 Październik 2010 http://www.helios-gabki.pl/_foty_news/75_druciak_met_006667.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orm26 Napisano 2 Listopad 2010 Share Napisano 2 Listopad 2010 ja bym zastosował autolizę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.