danielka Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 Witam wszystkich. Mam pytanie od użytkowników Fishera f2 czy udało Wam się znaleźć jakieś złote przedmioty oraz jeżeli tak to w jaki sposób złoto pokazuje się na identyfikacji liczbowej oraz na tej w której pokazuje np dime qtr. Sam posiadam ten sprzęt ale sam już nie wiem jak ten wykrywacz reaguje na złoto dlatego proszę o opinie bardziej doświadczonych kolegów. Pozdrawiam
Hebda Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 złoto jak każdy metal kolorowy..weź od babci obrączkę i porób sobie testy w ogródku.Sobie tez najlepiej,psychiatryczne,bo Twe pytania po prostu powodują uginanie się kolan
danielka Napisano 14 Październik 2010 Autor Napisano 14 Październik 2010 robiłem testy rożnych złotych przedmiotów ale za każdym razem identyfikacja była inna dlatego byłem ciekawy czy wszyscy tak maja czy z moim wykrywaczem jest coś nie tak.
emes Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Na złocie będzie kaszlał,sygnał raczej niski,dużo zależy od rodzaju przedmiotu-obączkę pokaże w sbosób bardziej zdecydowany,z łańcuszkiem bedzie gorzej...
emes Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 sygnał może przeskakiwać i rwać się...
ensiferum3 Napisano 14 Październik 2010 Napisano 14 Październik 2010 Ponowne przeczytanie (jeśli czytałeś kiedykolwiek) instrukcji rozwiąże kłopot ...
danielka Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 Niestety w praktyce większość rzeczy rożni się od instrukcji. Dziękuje wszystkim za pomoc, pozdrawiam.
ensiferum3 Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Niestety w praktyce większość" własnie większość, w tym przypadku instrukcja dobrze prawi, gdyby tak nie było to bym nie napisał swego poprzedniego postu. Robiłem testy i się sprawdza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.