Pogromca teletubisi Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Nawiązuje do watku z posta Wola Gułowska, czy ktoś wie kogo reprezentował ten pijany ułan? Niestety ale z wypowiedzi szarpiących autora posta na innym forum można wysnąć wniosek, ze atakujący mająświadomosć kim ta osoba (pijany ułan) była i stosują starą metodę - atak. Moze warto w końcu zacząć głośno mówić o przypadkach pijaństwa, które sie maskowało? Choćby Tomaszów Lubelski - atak ułana na głośniki podobno zbyt głośne w czsie próby; wyciagnął szable w obecności Policji i służb porządkowych, dźwiękowcy salwowali się ucieczką. W Przemyslu to orma", ze ktoś pijany rozrabia, albo kolejny jaskrawy przykład to pewne wydarzenie sprzed kilku lat z Węgierskiej Górki, gdzie kilku ułanów popisywało" się.
Horhe Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 Czy był pijany na 100%, to trzeba by mieć wydruk z alkomatu albo z badania krwi. Ciała dali wszyscy Ci, co pozwolili temu ułanowi ruszac dalej w trase i biernie przyglądali sie jego agonii" pod drzewem. Trzeba było dzwonić po niebieskich, koń by odpoczął i ten pseudoułan. W końcu jest zasada piłeś-nie jedź" :)Wyrywkowa kontrola trzeźwości na rekonstrukcjach nikomu nie zaszkodzi, a zdyscyplinuje towarzystwo
rjp71 Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Autor wątku na na innym portalu wie kim był ten ułan, cytuję: Owszem, wiem skad on jest i zapewniam miałem niezły ubaw czytając wpisy komentarzy," Należało by spytać u źródła. PS Kolego Pogromco teletubisi czy ten nick nick nie jest kolejnym, którego używasz ? Tak sobie tylko pomyślałem. Pozdrawiam serdecznie.
szczeniak74 Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Ty Teletubiś z tego co wiem to w Polsce jest tylko jedna miejscowość która nazywa się Tomaszów Lubelski, a ponieważ pochodzę z tej miejscowości to mogę coś wiedzieć o wydarzeniach w tym mieście.Na jakiej imprezie według Ciebie ułan atakował głośniki?bo podczas próby III rekonstrukcji Bitew pod Tomaszowem Lubelskim nic takiego miejsca nie miało.A teraz dowody na to?Ano ułani nie brali udziału w próbie (za co mają do mnie pretensje).Powiedz mi jak nieobecny podczas próby ułan mógłby atakować cokolwiek.Sprawa druga - trzeźwość podczas rekonstrukcji w Tomaszowie.Nikt z rekonstruktorów czy to ze strony niemieckiej czy polskiej nie był pod wpływem" podczas rekonstrukcji. Zaznaczam nikt z rekonstruktorów.
mirek78przemysl Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Proszę Duńczyku o reakcję zanim dostanę bana za tego pajaca usiłującego wprowadzic ferment na forum i zdyskredytować imprezy w Przemyślu oraz Tomaszowie. Jarek nie przejmuj się mendą i nie pisz z nim, bo to pożywka tylko dla takich elementów.
dzieci3 Napisano 11 Październik 2010 Napisano 11 Październik 2010 Panowie bez nerwów.Również byłem na rekonstrukcji Tomaszów III i również nie zauwarzyłem żadnego incydentu z pijanym ułanem.O ataku na głośniki tym bardziej.Impreza z roku na rok nabiera rozmachu i profesjonalizmu.Chwała za to organizatorom,grupom RH,sponsorom i publiczności która w tym roku dopisała szczególnie.Ale,zawsze znajdzie sie hiena"która sama niczego nie wnosi a innym próbuje zaszkodzić.I jeśli ktoś był tu pijany to z pewnością nie członek GRH.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.