jpfigo Napisano 5 Październik 2010 Autor Napisano 5 Październik 2010 Jestem tu pierwszy raz i przez pomylke wyslalem zapytanie bez zdjecia.wiec od poczatku,Co to sa za odznaki,i czy sa to oryginaly,z tylu na mniejszej jest napis 4 ges.gesch.
pigul01 Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Ta z prawej wygląda na jakiś herb miasta lub gminy...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 A/ Ta z prawej ma słowacki krzyż.B/ Przepisz, może, z niej napis.
..::pushek::.. Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 to z prawej to napewno coś węgierskiego, a nie słowackiego,u góry widać korone św. Stefana
ammuratow Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Na forum ktoś miał już taką odznakę, ale w lepszym stanie. Pozdrawiam
ammuratow Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 Ta na fotce jest jakby niekompletna, ale jako, że nie jestem znawcą mogę się mylić.Pozdr
tyfus Napisano 5 Październik 2010 Napisano 5 Październik 2010 odnośnie tej z prawej....http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=475290#475290
Pytanie
jpfigo
Jestem tu pierwszy raz i przez pomylke wyslalem zapytanie bez zdjecia.wiec od poczatku,Co to sa za odznaki,i czy sa to oryginaly,z tylu na mniejszej jest napis 4 ges.gesch.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.