DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Metalowa tubka o śr. 3cm i wys. 7cm z odkręcanym korkiem z jednej strony. Wyszła w jednym dołku z niezbędnikiem oraz 30 szt. łusek od Manlichera. Czy ta tubka może miec jakieś konkretne przeznaczenie?
DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Metalowa tubka o śr. 3cm i wys. 7cm z odkręcanym korkiem z jednej strony. Wyszła w jednym dołku z niezbędnikiem oraz 30 szt. łusek od Manlichera. Czy ta tubka może miec jakieś konkretne przeznaczenie?
DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Foto z niezbędnikiem. Przy okazji na niezbedniku bicia:H.H.I.38Czy ktoś poda producenta?
DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Raczej nie, blaszka jest tak cieniutka, że w tej chwili łamie się w rękach. Raczej jakiś pojemnik.
Hebda Napisano 2 Październik 2010 Napisano 2 Październik 2010 było ostatnio na forum że coś na igły do szycia,albo na klisze,wyszło że na igły.ale zapalniczka miała wkład mocniejszy który by usztynił zewnątrzną część:)
DOMILUD PL Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Tak mi to wygląda na jakiś pojemnik np.na przybory do szycia. Dzięki :)
DOMILUD PL Napisano 3 Październik 2010 Autor Napisano 3 Październik 2010 Panowie dziś wróciłem na miejsce wczorajszych poszukiwań i znalazłem element z lewej strony zdjęcia, który okazał się .... pędzlem do golenia (widoczne resztki włosia). Zatem jak sadzę tubka służyła jako pojemnik na pędzel do golenia.pzdr
Pytanie
DOMILUD PL
Metalowa tubka o śr. 3cm i wys. 7cm z odkręcanym korkiem z jednej strony. Wyszła w jednym dołku z niezbędnikiem oraz 30 szt. łusek od Manlichera. Czy ta tubka może miec jakieś konkretne przeznaczenie?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.