links76 Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Witam. Udało mi się ostatnio pozyskać latarkę patrolową widoczną na zdjęciach poniżej. Niestety brakuje w niej szybek, oraz przesłon. Prosił bym zatem o informację na temat brakujących elementów. Szybki sądząc po budowie wewnętrznej latarki wyły w nią wsuwane, ale nie wiem czy posiadały jakieś ramki. Drugie pytanie to jak wyglądały przesłony ( z tego co znalazłem na stronie http://www.rkd.friko.pl/ to niektóre miały namalowane litery-jakie?) i jakie było ich przeznaczenie?Kolejne pytanie to kto i w jaki sposób używał latarek ( służyły do podawania sygnałów?)?Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
links76 Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Wyciągnięty wkład naftowy. Do czego służy uchwyt wewnątrz?
links76 Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Tył. Pasek sztywny, ale raczej oryginalny.
links76 Napisano 2 Październik 2010 Autor Napisano 2 Październik 2010 Wiadomo jakie wymiary, kształt i mocowanie?
fiku Napisano 2 Październik 2010 Napisano 2 Październik 2010 Na uchwycie w środku zawieszone było wklęsłe lusterko
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.