Martian Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Napisano 30 Wrzesień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=hzLa-OKzFEU&feature=relatedPora porzucić wielkie niewygodne staroświeckie i rzucające się w oczy wykrywacze;) Telefon, komputer, aparat foto., nawigacja, wykrywacz i wiele wiele innych można nosić wszędzie ze sobą w kieszeni.Zainstalowałem nawet wykrywa;)!
krank Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 miałem taką aplikacje na HTC magic wykrywa metal ale z 3cm :)
zbyniek Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 udogodnienia jakieś czy co"?! ja tam wole kij z talerzem na końcu... ;)
Martian Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Napisano 30 Wrzesień 2010 Jakby połączyć bluetooth-em z htc to idealne urządzenie w dziśiejszych czasach nagonki;) Pełne incognito:)
draven85 Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Nie ma co przesadzać z tą nagonką. Ostatnie doświadczenia pokazują , że ludzie nie bardzo wiedzą o co w tym wszystkim chodzi, nie mają pojęcia że coś w tym nielegalnego itp itd. Chyba więcej sami siebie stresujemy i straszymy na forum niż to warte ;). Jakieś 2 lata temu miałem nawet okazję porozmawiać z policjantem , też nie miał pojęcia , że poszukiwania nie do końca są legalne musiałem go uświadomić ;)
Swiety82 Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Będę musial sie pobawić, to ogólnie na winde jest?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.