linz Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam. Czytałem ostatnio w pewnej gazecie artykuł na ten temat. Autor podaje w przypisie ,że w/w ksiązka Pana Wesołowskiego ma ukazać się już we wrześniu. Czy ktoś wie może cos więcej na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 pisalem do niego maila ale nieodpisal.ksiazka juz rok czasu sie ukazje.mam nadzieje ze nie zwatpil po tej nagonce patriotow i fanatykow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsjanin Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 W koncu doczekamy sie czegos na faktach ,a nie na emocjach.Bynajmiej mam taka nadzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 Jak się nie wie co znaczy ynajmniej" to się nie używa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsjanin Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 to duzo zes na temat niepowiedzial kolego hope.jak juz zdazyles zauwazyc uzywa sie slowa bynajmniej bez wzgledu na to czy sie wie co ono oznacza .dalsze twoje glupkowate uwagi bede zaskarzal do wyzszej instancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 To lepiej pisz do tej instancji wyższej ze słownikiem w ręce, bo jeszcze kartkę dostaniesz za takie kaleczenie języka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Październik 2010 Share Napisano 20 Październik 2010 ziewPanowie prosze wrocic do tematu watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsjanin Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Powrociwszy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Woytas nie ziewaj! bo miałem jeszcze gdzieś odpowiedzieć, ale się udzieliło i senność człowieka ogarnęła i spać się zachciało.... To strasznie zaraźliwe jest;))) Idę kawę zrobić;) i do rana może zdzierżę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Kawa- OKi, herbata- beee, @ czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsjanin Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Ja znam takie przyslowie ze nieszczescia chodza parami,ale niewiem czemu mi sie to przypomialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Patrząc na twoje wpisy i kilu innych na tym forum to zapierniczają całymi tabunami;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linz Napisano 27 Październik 2010 Autor Share Napisano 27 Październik 2010 Odnoszę wrażenie,że wpisy kolegów sa trochę a nawet bardzo nie na temat. Ja osobiście dowiedziałem się ,że ksiązkę ma wydać Uniwersytet Białostocki.Nie mają jednak na razie na to funduszy . Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie tej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marsjanin Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 to ja proponjuje zrzutke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.