magnus Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 Witam!Mam prośbę o pomoc w zidentyfikowaniu od jakiego karabinu maszynowego jest trójnóg ze zdjęcia?Pozdrawiam!magnus
Woodhaven Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 http://www.gotavapen.se/gota/artiklar/utv_ksp58/ksp14/schwarzlose.htm
Luftlander Napisano 1 Październik 2010 Napisano 1 Październik 2010 Wszystko ok ale nigdzie nie mogę znaleźć tego elementu w trójnogach Schwarzlose, może lokalne rozwiązanie, ale skąd?
magnus Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 Witam!Mam prośbę o pomoc w zidentyfikowaniu od jakiego karabinu maszynowego jest trójnóg ze zdjęcia?Pozdrawiam!magnus
kloki Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 Ma jakieś bicia/tabliczki/napisy? Cokolwiek?
Nadwojciech Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 A to nie jakaś wersja trójnoga do Schwarzlose 07/15 ?
huk 100 Napisano 27 Wrzesień 2010 Napisano 27 Wrzesień 2010 Nadwojciech - miał rację magnus - gratuluję -pozdro
hayabusa Napisano 15 Kwiecień 2011 Napisano 15 Kwiecień 2011 Magnus, jestem tu u Was nowy. Znalazłem ten wątek szukając materiałów do repliki Schwarzlose. Mam do Ciebie prośbę-zapytanie: Mianowicie, czy jest możliwość obejrznia, że tak powiem a żywca";) tego trójnogu. ewentualnie wypożyczenia na parę dni. Mianowicie wykonujemy replikę karabinu Schwarzlose (sam karabin juz jest) i nie mamy gdzie obmierzyć właśnie trójnogu:( Rarytasem było by gdyby można go było pożyczyć na 8 maja kiedy mamy obchody rocznicy Bitwy Gorlickiej;) Może przyjedziesz z trójnogiem?;)
Pytanie
magnus
Witam!
Mam prośbę o pomoc w zidentyfikowaniu od jakiego karabinu maszynowego jest trójnóg ze zdjęcia?
Pozdrawiam!
magnus
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.