jan-80 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 No właśnie chciał bym zobaczyć co koledzy wyciągają magnesikiem bo sam zaczynam tom przygode i chce być przygotowany co mogę wyciągnąć. Pozdrowienia jan-80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Januszu Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Prosił bym serdecznie jakieś fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 słuchaj, głupie pytanie - czego możesz się spodziewać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Było na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Po pierwsze Janusz to nie ja i nie chodzi mi oto co można znależdz bo wiadomo wszędzie jest co innego ale mie obchodzi co wy znajdujecie w roku 2010. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Jan-80 patrząc na Twój sposób wypowiedzi, gramatykę i ortografię dochodzę do wniosku, ze 80 w nicku to bynajmniej nie końcówka daty urodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Nie poprostu jak szybko piszę to sie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 to się nie myl... to po pierwsze.... po drugie jak chcesz wiedzieć co koledzy wyciągają neodymkiem poszukaj przez wyszukiwarkę Odkrywcy jest na co popatrzeć.... przechodząc do meritum drugiego punktu... popracuj trochę sam i nie oczekuj że ktoś Ci wszystko na tacy poda... po trzecie... kolejny Twój temat w podobnym stylu, nie zaśmiecaj forum durnowatymi tematami (spójrz punkt wyżej wyszukiwarka")a po czwarte uszanuj wiedzę innych ich czas poświęcony na zdobycie wiedzy... jeżeli zechcą to podzielą się nią z Tobą.Tyle ode mnie, mam nadzieję że da Ci to trochę do myślenia.PozdroSzczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Panowie upraszam o umiar w wypowiedziach, no i o brak wycieczek prywatnych.D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 To ja zacznę:- sierp- nożyce do wyciągania haczyków na ryby- łóżko z ramą i sprężynami- znak wyrwany w ziemi łuk w prawo" cały rura+znak- kilka klamek do drzwi z jednego miejsca- trochę śmiecipozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
policemayster Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Jezeli chodzi o ''magnesik'' to ojciec kiedys dal mi taki duzy mages z glosnika na sznurku i kazal znalesc spręzyne z glowicy od kosy spalinowej, bo mu uciekła w trawe. Znalazlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Godzina rzucania na rzece,bywają śruby,gwożdzie,zerwany drut kolczasty,stare narzędzia,części maszyn rolniczych,klucze do mieszkań,po prostu różności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.