bogdan-26 Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 pojemnik metalowy,miarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 po uszach tylko ślad pozostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 taka sobie drobnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 po oczyszczeniu pewnie będą lepiej wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Tego już nie mam,zmieniło właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Wczorajszy spacerek okolice Stargardu.Ktoś się wcześniej nakopał,dołków zostawił masę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Dzisiejszy spacerek,lotka od możdzierza,kanisterek w rozsypce,kilka łusek,łuski rozsypują się w palcach,pojemnik na amunicję w miarę w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Mały okopek na skraju lasu,masa łusek,które się rozsypują,chyba MG,bo mają szyjkę lekko zgniecioną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Parę metrów dalej resztki uprzęży końskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 a konia nie było? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 krank - możesz rozwinąć swoją arcyciekawe pytanie ? co masz na myśli ? żywy, zmumifikowany, czy szkielet ?a tak na serio - kolejny twój offtop zakończy się kartonem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 tyfus nie czepiaj się zadałem konkretne pytanie czy konia tam nie było ,bo jak jest uprzęż to i może szczątki konia,a Ty od razu z kartonami się kłaniasz wcale się nie śmieje z kolegi bo sam z kumplem miałem taki przypadek że znaleźliśmy łańcuch na łańcuchu obroża i szczątki psa........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 jasne - to bardzo ważne, czy qń tam był czy nie ....taka moja rola (między innymi) żeby się czepiać i widocznie nie mam dzisiaj poczucia humoru żeby takie bzdety przetrawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Nie,konia tam nie było,szkieletu też nie było,leżało pełno odłamków i jakieś inne metalowe elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 dzięki bardzo bogdan za odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 bardzo przepraszam ale firefox mi ześwirował i podwójnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 29 Wrzesień 2010 Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Wszystko bardzo ładnie, ale skrzynka do MG raczej wykopana nie jest :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Nie jest wykopana,leżała sobie przy okopie na stercie kamieni z pola,w środku jest resztka towotu,komuś widać skończył się smar,więc pozbył się opakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Razem ze skrzynką MG była taka oponka i klucz nie wspominając innych śmieci. Jest na ID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Wygrzebany na strychu,trzeba troszkę pracy włożyć,ale po renowacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 8 Październik 2010 Autor Share Napisano 8 Październik 2010 Mam nadzieję,że uda mi się doprowadzić to takiego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 22 Październik 2010 Autor Share Napisano 22 Październik 2010 Maselnica,ale masła raczej nie da się w niej zrobić,korniki zrobiły spustoszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 22 Październik 2010 Autor Share Napisano 22 Październik 2010 Ot taka sobie niepozorna skrzyneczka ze strychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 22 Październik 2010 Autor Share Napisano 22 Październik 2010 Jej skromna zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 A coś więcej o jej 'skromnej zawartości'? :-)Skórzany opinacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.