bogdan-26 Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Napisano 22 Wrzesień 2010 Przeglądałem fora i inne strony w poszukiwaniu tej klamry,niestety marny skutek,może zle szukałem lub przeoczyłem,proszę zatem osoby obeznane w temacie o pomoc w identyfikacji.Bogdan
bogdan-26 Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Napisano 22 Wrzesień 2010 Dzięki koledzy,na pamiątkę zostawię sobie foto a klamerkę mogę odstąpić-sprezentować osobie,która je zbiera a nie posiada jej w swej kolekcji. Pytanko do moda,czy mogę podpinać się pod tym postem w razie potrzeby identyfikacji innych przedmiotów?
bogdan-26 Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Napisano 22 Wrzesień 2010 Przeglądałem fora i inne strony w poszukiwaniu tej klamry,niestety marny skutek,może zle szukałem lub przeoczyłem,proszę zatem osoby obeznane w temacie o pomoc w identyfikacji.Bogdan
beaviso Napisano 22 Wrzesień 2010 Napisano 22 Wrzesień 2010 Na oko pomorska. Ale w domu sprawdzę w katalogu i w razie czego sprostuję.M.
Pytanie
bogdan-26
Przeglądałem fora i inne strony w poszukiwaniu tej klamry,niestety marny skutek,może zle szukałem lub przeoczyłem,proszę zatem osoby obeznane w temacie o pomoc w identyfikacji.
Bogdan
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.