Skocz do zawartości

Limlock

banderas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zdecydowanie nie warto. Idea jest dobra, ale realizacja do bani. W porównaniu ze stałym podłokietnikiem brak zadowalającego trzymania nawet podczas niezbyt szybkiego przemiatania. Znacznie szybsze zmęczenie ręki. Próbowałem, męczyłem się, nie polecam.
Nie chodzi o cenę, po prostu do niczego.
Napisano
Cały czas myślałem że ten limlock ma jakąś zapadkę/blokadę a tutaj trzeba dociskać cały czas rękę do dźwigni żeby była zamknięta. To jest bardzo mocno bezsensu - już sobie to wyobrażam jak ktoś to użytkuje w lesie z chaszczami....
Napisano
damiani ! Po co się wypowiadasz kiedy nie masz pojęcia o czym mówisz ??? Nic nie trzeba dociskać bo dociska się samo podczas pracy wykrywaczem !!! Prawidłowo zamontowany i używany limlock potrafi sprawić dużo przyjemnosci podczas szukania i nie ważne czy są to chaszcze czy łąka ..... tylko własnie trzeba się przyzwyczaić i zrozumieć że wykrywacz to nie kosa to koszenia trawy :-))
Jak zawsze może być tak, że ilu użytkowników tyle opinii !
Napisano
Ja stosuje od 1,5 roku i nie mam problemów.Minelabem trzeba umiec przeczesywać,a nie latac zagzakami w ta i z powrotem.I tu limlock przychodzi z pomocą.
Napisano
Gdybym do Ciebie wpadł, to ta kora kosztowałaby mnie 500zł :)
Niestety produkcja europejska ma to do siebie, że kosztuje więcej niż chińska z transportem i zarobkiem 3 pośredników.
I cieszmy się że tak jest, bo gdyby nie było, to by oznaczało że znowu musielibyśmy zarabiać 15 dolarów na miesiąc.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie