Diakon227 Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 tutaj pojazdy itp nie są podobne do oryginałów..mnie zaś jeden kolega" z forum porównał.Stwierdził że moje repliki to pajacykowanie, jakieś jaja. Mimo że robię repliki takie jaki inni uczestnicy rekonstrukcji.Moje repliki to rekwizyty drugoplanowe, mimo wszystko są podobne a nie zupełnie inne jak oryginały. Dlatego poczułem się urażony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Taczanka hahahahhahaha :))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Co do tego kartonowego Hanomaga, to nasuwa mi się natychmiast: tak zaczynała Panzerwaffe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustav Hirsch Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Klemens Forel (855 / 27) 2010-09-16 17:29:14A pamietacie filmy z lat 70-80 ile tam Gazów robiło za samochody WH?" Jak widzę taki film to żygać sie chce ale cóz....W Polskich drogach" Niemcy na Zamojszczyżnie jeźdźą dodżkami, a Kuraś ma w firmie bodajże chevroleta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 W pierwszej części niemcy przjeżdzają pod kościół chyba Iżem 49 to jeszcze ujdzie ale żeby M-ki nie mieli a chyba Urala za bejce zrobili no to do fajnych nie należy...Ale takie były czasy i na szczęście teraz idzie ku lepszemu.Jeśli chodzi o serial bardzo go lubie chętnie oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 To były filmy prawdziwe Sahary a babka nawet gogle kwadraciaki Wechrmachtu miała:)http://www.youtube.com/watch?v=Arq5OnWajt4&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Witam!Link do filmu o innej tematyce,ale przeplatany fragmentami inscenizacji u naszych sąsiadów-Białoruś prawdopodobnie.Pozwolili sobie na naprawdę dużą dowolność w sprzęcie.Gąsienicowym w szczególności.U nas by to nie przeszło.Link :http://www.tvp.pl/filmoteka/film-dokumentalny/historia/linia-stalina-honor-czy-hanba/wideo/linia-stalina-honor-czy-hanba-pl/3945990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.