Skocz do zawartości

Pajacykowanie

db

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj pojazdy itp nie są podobne do oryginałów..mnie zaś jeden kolega" z forum porównał.Stwierdził że moje repliki to pajacykowanie, jakieś jaja. Mimo że robię repliki takie jaki inni uczestnicy rekonstrukcji.Moje repliki to rekwizyty drugoplanowe, mimo wszystko są podobne a nie zupełnie inne jak oryginały. Dlatego poczułem się urażony.

• 4 months later...
Klemens Forel (855 / 27)
2010-09-16 17:29:14

A pamietacie filmy z lat 70-80 ile tam Gazów robiło za samochody WH?" Jak widzę taki film to żygać sie chce ale cóz....

W Polskich drogach" Niemcy na Zamojszczyżnie jeźdźą dodżkami, a Kuraś ma w firmie bodajże chevroleta.

W pierwszej części niemcy przjeżdzają pod kościół chyba Iżem 49 to jeszcze ujdzie ale żeby M-ki nie mieli a chyba Urala za bejce zrobili no to do fajnych nie należy...Ale takie były czasy i na szczęście teraz idzie ku lepszemu.Jeśli chodzi o serial bardzo go lubie chętnie oglądam.

• 1 month later...
Witam!Link do filmu o innej tematyce,ale przeplatany fragmentami inscenizacji u naszych sąsiadów-Białoruś prawdopodobnie.Pozwolili sobie na naprawdę dużą dowolność w sprzęcie.Gąsienicowym w szczególności.U nas by to nie przeszło.Link :http://www.tvp.pl/filmoteka/film-dokumentalny/historia/linia-stalina-honor-czy-hanba/wideo/linia-stalina-honor-czy-hanba-pl/3945990

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie