Trooper85 Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Jak przypadku wszystkich rzeczy nie posiadających jednoznacznie określonej wartości rynkowej, towar wart jest tyle ile potencjalny nabywca jest gotów zapłacić". A cena zawyżona (nawet mocno) jest dla sprzedającego zawsze lepszym punktem wyjścia do negocjacji.no i jeszcze jeno ale" - trzeba pamiętać, że to sprzęty w stanie wsiadać i jechać", a nie strucle spod stodoły - części, czas konieczny na ich pozyskanie, dokumentacja, materiały, robocizna - wszystko to odpowiednio kosztuje
s_boj Napisano 12 Październik 2010 Autor Napisano 12 Październik 2010 i kolejny ciekawy wehikuł chyba wypłynie z Polski http://www.milweb.net/classifieds/large_image.php?ad=54282&cat=4
Klemens Forel Napisano 12 Październik 2010 Napisano 12 Październik 2010 Ostatni wpadło mi w ręce specjalne wydanie Automobilisty -Militarne pojazdy Horch 901 z naszego wątku na pokazach GB dostał nagrodę więc jeśli tam go tak doceniaja cena jest adekwatna jaka własciciel sobie zyczy.Zreszta fajnie że sie tam pokazał i że Polacy tez mają fajne fanty Gratulacje!
Sizemore Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 Witam, Ja ma takze ostatni numer Classic Military Vehicle , i tez jest tam Horch. Za nagrode Gratulacje. Pozdrawiam
Trooper85 Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 A ta amfibia to nie jest czasem radziecki BAW (ził-485) a nie DUKW?
kingtiger1965 Napisano 22 Październik 2010 Napisano 22 Październik 2010 Winien jestem małe sprostowanie,jeżeli chodzi o Horcha.obawiam sie że wszystkie,gratulacje,odnośnie tego pojazdu powinien otrzymać prawowity właściciel tego pojazdu I.H. a nie jak dotąd jego wykonawca kolega R.L. Z mojej strony tylko takie małe wyjaśnienie.Chwała za robotę dla kolegi R.l ,ale nie zapominajmy o jego właścicielu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.