Eastlegion Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Napisano 11 Wrzesień 2010 Witam.Wyszedł dzisiaj pierwszy kapsel, który wziąłem do domu ;-PButelka z jakim trunkiem była nim zakręcana?Bywając kiedyś w Pewexach szukałem raczej resoraków Matchbox'a a nie wyskokowych trunków.Pozdrawiam.
grba Napisano 12 Wrzesień 2010 Napisano 12 Wrzesień 2010 Najlepsze były nauki starszych, żeby z etykiety odczytać w jakim dniu tygodnia została wyprodukowana, bo poniedziałek to nowe czyste filtry, a piątek to już syf-chara.
gersemi Napisano 12 Wrzesień 2010 Napisano 12 Wrzesień 2010 cześć! vodka Żytnia i kosztowała 80 bonów lub centów, była dostępna do końca 80 lat no i była ok!!
Swiety82 Napisano 12 Wrzesień 2010 Napisano 12 Wrzesień 2010 Temat ciekawy i łezka w oku sie kręci :) Niemniej zaczynają się offtopy więc kończymy.
Eastlegion Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Napisano 11 Wrzesień 2010 Witam.Wyszedł dzisiaj pierwszy kapsel, który wziąłem do domu ;-PButelka z jakim trunkiem była nim zakręcana?Bywając kiedyś w Pewexach szukałem raczej resoraków Matchbox'a a nie wyskokowych trunków.Pozdrawiam.
waldi169 Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 i kosztowała 90 centów o ile mnie pamięć nie myli
Pytanie
Eastlegion
Witam.
Wyszedł dzisiaj pierwszy kapsel, który wziąłem do domu ;-P
Butelka z jakim trunkiem była nim zakręcana?
Bywając kiedyś w Pewexach szukałem raczej resoraków Matchbox'a a nie wyskokowych trunków.
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.