damiani Posted September 11, 2010 Author Share Posted September 11, 2010 Witam,Zadam pytanie do użytkowników Tesoro którzy:- dostali sprzęt w prezencie np. od rodzinki z za granicy- kupili go za granicą na aukcji- własnoręcznie dokonali zakupu przebywając czasowo za granicąCzy miał ktoś do czynienia z naprawą u nas w Polsce takich sprzętów ??U kogo można je serwisować ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewkos Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 w Proscanie zapytaj, ja naprawiłem swojego sam:)pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiani Posted September 11, 2010 Author Share Posted September 11, 2010 GniewkosMożesz zdradzić jak wyglądała usterka.Dzięki za radę - spytam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saper93 Posted September 11, 2010 Share Posted September 11, 2010 Z tego co sie orientuje to proscan tylko naprawia tesoro kupione za granica:D Jest to zwiazane z... a z reszta co ja tu bede pisal, nie o tym temat. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gniewkos Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Dokładnie z tego co czytałem na Proscanie pewni ludzie się tam nie dogadali kiedyś i dla tego nie chcą naprawiać Tesoro co prawda na sporze dwóch osób w kość dostają użytkownicy...U mnie przerwany był kabel, który łączył ze sobą pojemniki z bateriami i wykrywacz na polu lubił się wyłączać lub resetować. Zresztą prawdopodobnie został sprzedany przez tą usterkę na allegro przez poprzedniego użytkownika, który zresztą nie poinformował o tym na aukcji, a następnie oszukał mnie na 90 zł kosztów przesyłki no ale to już inna historia...pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raned Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 W sprawie naprawy Tesoro proszę skontaktować się ze mną, jestem dystrybutorem Tesoro w Polsce i podam adres do właściwego serwisu (nie jest to proscan). Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiani Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi - temat możemy uznać za wyczerpany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.