sid30 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 lechu66 z tych 2 weź proxe i ufaj w obietnice producenta że w końcu się zlituje i zrobi do niej większa cewkę :))
pawcion123 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Producent nas jawnie katuje" tymi innowacjami..najpierw po Proximie wypuszcza głębokiego Argo,z wyglądu identycznego.potem po wypuszczeniu na rynek Najnowszej Proximy z nowym softem zmienia wygląd obu wykrywaczy....buu..
Motyk Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 A jeszcze ma wyjść nowy moneciak Rutusa, tylko pytanie kiedy?Miał być na wiosnę :(
mariusz12348 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 pewnie jak zbiorą się dwie wiosny do kupy ;))
bolen Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Chwileczkę! Zastanawiałem się nad wyborem pomiędzy dwoma wykrywaczami od Rutusa i niedawno kupiłem Argo z tego względu że był lepszy od Proximy i myślałem że tak zostanie na dłuższy czas... A teraz słyszę że będzie koleina wersja ulepszona! WTF?
Lechu66 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Tak sid30 kupno teraz proximy i czekanie na dużą sonde nie jest złym pomysłem tylko pewnie jak wyjdzie duża sąda to trzeba będzie pewnie odsyłać proxę do przeprogramowania... Wolał bym już kupić wszystko na raz tylko że w takim przypadku to nie wiadomo do kiedy będe musiał czekać... Panie ikt" prosimy o wypowiedź w sprawie dużej sondy ! Wielu by ją kupiło...
aragain Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 I teraz nie będzie się przewracał po odłożeniu
SaperDębica Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 A teraz słyszę że będzie koleina wersja ulepszona!"Czyli co jeszcze jakas zmiana?
nikt Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Spokojnie , na pewno przez rok ,może dwa nie będzie żadnych zmian. pozdrawiam RUTUS
mikey44 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Nie dogodzisz. Najpierw o jaki on ciężki" i jeszcze przewraca się jak go odłożę", po poprawkach po co tyle poprawek". :)
Ash_dEvil Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Moim zdaniem to raczej chodzi o to że Ci co nie dawno kupili trochę przegrali bo mają gorszą" wersje za te same pieniądze wiec jak okaże się że będą w krótkim czasie kolejne zmiany na plus to wtedy tracą no i pewna gorycz zostaje.... a Ci co czekają bo Argo od jakiegoś czasu nie ma ze względu na modyfikacje myślę że zadowoleni z dokonanych zmian są (ja jestem).P.S.Skoro nie ma w planach kolejnych zmian to kiedy można spodziewać się Argo w sklepach? Bo cierpliwość mimo zmian na plus się kończy powoli...
Szukanko Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Witam.Wiedziałem,że warto poczekać.Pierwsze modele nie patrząc tylko na wykrywki często są szybko usprawniane i poprawiana przez producentów.Teraz waga Argo to 1,5 kg !!! To jest świetna waga 6 aku waży 0,22kg co daje nam razem 1,72kg!!!Miodzio i do tego niewywracalna puszka i głośnik tak jak w solarce u góry,jednym słowem samy ogromne plusy.Oby moneciak miał tak samo.Wielkie dzięki Rutus za dbałość o moją rękę hi,hi.Jestem baaaaaaaardzo ,ale to baaaaaaardzo szczęśliwy z powodu tych usprawnień.Serdecznie pozdrawiam.
mikey44 Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Moim zdaniem Rutuski nawet w starszej wersji dawały radę",a te wady czyli ciężar i przewracanie się wykrywki po odłożeniu nie przeszkadzały aż tak bardzo. Dobrze że producent usprawnia sprzęt i reaguje na opinie klientów. Oby wypuścił jeszcze tą większą sondę na militarkę i będzie wzorowo.
bolen Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 Jednak jest nowa wersja ulepszona i odchudzona. Czuje się pokrzywdzony i oszukany ponieważ mój Argo miał być flagowym wykrywaczem Rutusa a teraz mam sprzęt drugiej kategorii. Na przyszłość Panie nikt proszę pamiętać żeby wcześniej poinformować klientów że w krótkim czasie po premierze pierwszej wykrywki pojawi się druga wersja lepsza za tą samą cenę.
jacho Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 ROTFLPrawa rynku. Nikt nie będzie mówił, że jego produkt jest beeee, bo niedługo pojawi się mniej beee.Ja kupiłem wczoraj kanapkę za 4zł. Dzisiaj była i przez następny tydzień będzie w promocji za 2.80. Jak myślisz, mam im starą zwymiotować na ladę i bardzo się oburzyć?A jak dodadzą listek sałaty bo stała się tańsza i to się opłaca? Wpadę do żabki i będę tupał i krzyczał, że mnie oszukali! Złodzieje!
bolen Napisano 6 Kwiecień 2011 Napisano 6 Kwiecień 2011 I jeszcze jedno może ktoś mi udzielić informacji czym się różni nowa sonda 2.0 od starej? Naprawdę strasznie żałuje że się pospieszyłem i kupiłem prototyp" oparty na starej konstrukcji.
pytajnick Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Ja tak myslę że RUTUS wypuszczając Argo na rynek mógł wcale nie planować poprawek a te które nastąpiły są po prostu efektem ewoluowania sprzętu i reagowania na opinie i uwagi użytkowników (za co należą się wielkie BRAWA !!!)Więc drodzy użytkownicy Rutusów bez Was nie byłoby pewnie tych usprawbnień i nie ma co utyskiwać a wręcz przeciwnie trzeba się cieszyć i sam bym sobie życzył aby wszyscy producenci tak podchodzili do tematu jak RUTUS !
bigi Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 po co to marudzenie, wszystko ewoluuje. Samochody tez maja modyfikacje z dnia na dzien. Jak komus nie pasuje niech nie kupuje. Dobrze ze u rutusa wykrywki sa ulepszane bo to swiadczy o zainteresowaniu tematem a nie tylko o zarobkowosci.
P_iter Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Panie nikt proszę pamiętać żeby wcześniej poinformować klientów że w krótkim czasie po premierze pierwszej wykrywki pojawi się druga wersja lepsza za tą samą cenę."I walnąć sobie samobója. Jezu! Porównanie Jacho jest bardzo trafne...a Wasze zastrzeżenia idiotyczne.
ElMatys Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Ja tam na wygląd mam w..... Wydaje mi sie ze jezeli wnętrze tych argo jest takie same to wygląd nic nie zmienia,przecież nie idziemy w las na lans kto ma ładniejszy czy bardziej designerski sprzet tylko idziemy kopać i poszukiwać wiec wygląd spada na drugi plan.Sam kupiłem argo Jako jeden z pierwszych bo 01 12 10 nawet na gratisowa Cewke cc sie nie załapalem i nie mam żalu bo wiem,ze prócz wyglądu innych opcji nie ma lepszych.Dobrze,niech RUTUS sie rozwija.Ps moze ktos zapoda jakie ustawienia na militarke?Zdrów:)
desmo Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Nowa puszka na elektronikę jest zdecydowanie mniejsza, przynajmniej tak wygląda na zdjęciach. Ciekawe czy sama elektronika uległa jakiejś miniaturyzacji, bo jeśli jest taka sama to koszt ewentualnej przeróbki nie powinien być zbyt długi. Inna sprawa czy Pan Arek będzie chciał się podjąć czegoś takiego - wiadomo, że ma dużo pracy i dużo zamówień. No i czas oczekiwania pewnie byłby dłuuuugi.... A taka ładna pogoda za oknem :-)))
desmo Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 miało być, że koszt przeróbki nie będzie zbyt drogi a nie długi :-)pozdro
Tomasz Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 Przeróbka nie wchodzi w gre. Jest nie możliwa z powodu technicznych. Już o to pytałem. Przez moment przeszła mi nawet myśl aby sprzedać Argo (pewnie też na tym ze 100 lub 200 zł stracić) i kupić ponownie tego odchudzonego. Ale panowie, na Boga, nie dajmy się zwarjować ! Do tej pory czy z Proximą czy z Argo pracowało się całkiem fajnie , ręka się nie urwała. Nie bądźmy dziećmi, mi już powoli chandra przechodzi. Pozdrawiam.
SaperDębica Napisano 7 Kwiecień 2011 Napisano 7 Kwiecień 2011 A mnie ciekawi co sie stanie z zapowiadana duza cewka do proximy/argo?Pytliscie P. Arkadiusza o jakies konkrety? Cena przyrost zasiegu/ wagi data wprowadzenia? Czy jest juz jakis model testowy
sid30 Napisano 8 Kwiecień 2011 Napisano 8 Kwiecień 2011 jakoś niestety zbywa milczeniem te pytania :((((
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.