tomcat3 Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 39-letni hydraulik David Murray kopiac za swoim domkiem wypoczynkowym znalaz niemiecki niesmiertelnik z okresu 2ws.Po godzinie poszukiwan odkopal butelki,guziki mundurowe,amunicje.Zostalo znalezionych ok 2000 przedniotow pochodzacych z okresu 2ws.Wszystko stalo sie jasne kiedy dowiedzial sie ze 70 lat temu na jego posiadlosci powstal oboz jeniecki dla niemieckich zolnierzy w ktorym przebywalo ok 10.000 jencow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czabak1 Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Co to ma wspólnego ze skarbem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Dla mnie osobiscie kol to skarb nie wiem jak dla Ciebie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 ludzie to mają fart.... a ja g.. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Fart jak fart, ale jaką bogatą kolekcję ma za pierwszym trafieniem. A ludzie chodza latami i nie mają nawet połowy tego :( ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Jak dla mnie to bomba. Tutaj wiecej:http://www.hertfordshiremercury.co.uk/Hertfordshire/Much-Hadham-man-finds-Second-World-War-camp-in-his-back-garden.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 skubany :D Szuka MD i takie fanty hah :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hoob Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 ale ma ''fajną''wykrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 Szuka MD i takie fanty"najwyraźniej w wykopkach jak w miłości - nie sprzęt się liczy a sposób użycia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Ciekawe ile jeszcze na wyspach jest takich nieodkrytych obozów??A było ich sporo.Np koło Portsmouth był spory obóz dla jenców niemieckich.Niestety jest tam teraz teren wojskowy-Royal Nevy.Jak tam pracowałem to przymierzałem sie tam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.