srg.steiner Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Napisano 5 Wrzesień 2010 Trafił mi się dziś taki hełm.wygląda mi na Polski,ale nie jestem pewien.liczyłem że znajdę icia" producenta we wnętrzu,ale jest trochę skatowane i nic nie widać.Pomożecie??
kurkow Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 Pobaw się jeszcze z magnesem. A nóż się ucieszysz ;)
srg.steiner Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Napisano 6 Wrzesień 2010 się ucieszyłem!:))) magnesik" się klei. mam tylko problem z odczytaniem bicia na nicie kontrolnym,wychodzi mi że to 6",może po oczyszczeniu będzie lepiej,ogólny stan- b.dobry,tylko ma małe pęknięcie z przodu na daszku ok.2,5cm,mało widoczne,brak śladów farby,no i ma lekkie wżery rdzy ale od środka.Ale i tak b.mnie cieszy bo Polski!
pawel888 Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 Ładny dzwonik, pęknięcia to domena polskich wz31. I tak gratulacje :)<pozdro
srg.steiner Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Napisano 5 Wrzesień 2010 Trafił mi się dziś taki hełm.wygląda mi na Polski,ale nie jestem pewien.liczyłem że znajdę icia" producenta we wnętrzu,ale jest trochę skatowane i nic nie widać.Pomożecie??
Hebda Napisano 5 Wrzesień 2010 Napisano 5 Wrzesień 2010 wz31:)gratuluje:Dmów gdzie trafiłeśgdzie ten strych?:Dpozdro
srg.steiner Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Napisano 5 Wrzesień 2010 dzięki za potwierdzenie :),aa byłem dziś kolo Brochowa u koleżki,miałem jechać z nim na złote rublówki ale skończyło się na łażeniu po lesie,a hełmik sobie wisiał u jego ojca w komórce na drucie i prosił aby go przytulić.he,hespróbuje go odratować dla potomności
Pytanie
srg.steiner
Trafił mi się dziś taki hełm.wygląda mi na Polski,ale nie jestem pewien.liczyłem że znajdę icia" producenta we wnętrzu,ale jest trochę skatowane i nic nie widać.Pomożecie??
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.