Jump to content

Wykrywka za ok 1000 zl

Enders

Recommended Posts

Witam. Wpadło mi w ręce 1000zł. Chciałbym kupić coś porządnego. Żeby wykrywacz miał regulację balansu gruntu, dyskryminacji, czułości, 3 lub 4 tony, cyfry przenikalności magnetycznej i wyświetlacz LCD. Coś na miarę Teknetics'ów lub Fisher'ów. Ale coś z innej firmy :D Pozdrawiam!

Teraz to zupełnie inna sprawa. Wpisz w A... w opcjach wyszukiwania 1500 zł w dziale wykrywacze metali" i kliknij Enter. Potem kliknij sortowanie wg ceny. Zamykaj oczy na iegodne" firmy.
Tylko, żeby uzyskać taką poradę, aż trzeba zakładać post?

proxima moim zdaniem to strzal w dziesiatke za te pieniazki. Dobry, uniwersalny sprzet, z mixem ( malo który posiada ten tryb). Czuły na drobnice kolorowa, statyk na militaria, co wiecej- Nowy z gwarancja. Posiadalem proxime okolo 2 lat, teraz mam fishera i nie wiem czy proxima nie znalazlem wiecej monet, militaria akurat mnie nie interesuja zbytnio. Wszech wiadomo ze monety na polach ornych znajduja sie przewaznie na 10-25 cm, wiec nie ma co placic za wygorowane osiagi, chyba ze wraz z cena idzie poziom identyfikacji celu. Zeby sie nie rozpisywac jesli mialbym 1500, proxima, bez zbednych zdan. Wpisz proxima w wyszukiwarce odkrywcy i bedziesz widzial oinie uzytkownikow i czeste porownania proximy z wykrywaczami o wiele drozszymi .
pozdrawiam

Enders w stosunku do jakości wykonania i zasięgu, oraz porównania do innych wykrywaczy wcale nie są drogie, ponadto mają tego czego nie mają inne, czyli wbudowanego przekaźnika do słuchawek bezprzewodowych. Zwróć uwagę na ADX150, GMAXX 2 jest znacznie powyżej podanego pułapu cenowego i moim zdaniem jest najmniej interesujący z całej oferty XP ze wzgl. na częstotliwość. Być może ktoś zorientowany wyłącznie na militaria i depozyty miałby inne zdanie.

Witam , muchomor - sprostowanie ;) chodziło mi o to że w momencie gdy już byłem posiadaczem minelaba dostrzegłem dopiero proxime . Gdy zapoznał bym się wcześniej z rutusem to nie wydawał bym 570 f na terre tylko kupił bym nasz krajowy sprzęt . Drugi powód - szanuje to co nasze , krajowe i w dodatku bardzo dobre :) pozdro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information