Skocz do zawartości

Wykrywka za ok 1000 zl

Enders

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Wpadło mi w ręce 1000zł. Chciałbym kupić coś porządnego. Żeby wykrywacz miał regulację balansu gruntu, dyskryminacji, czułości, 3 lub 4 tony, cyfry przenikalności magnetycznej i wyświetlacz LCD. Coś na miarę Teknetics'ów lub Fisher'ów. Ale coś z innej firmy :D Pozdrawiam!
Napisano
Za 1000zł jest wiele ofert, np:
1. dopłać 900zł do...
2. kup używany, dziesięcioletni, ale pamiętaj, żeby jeszcze marka była widoczna...
:)
Napisano
Teraz to zupełnie inna sprawa. Wpisz w A... w opcjach wyszukiwania 1500 zł w dziale wykrywacze metali" i kliknij Enter. Potem kliknij sortowanie wg ceny. Zamykaj oczy na iegodne" firmy.
Tylko, żeby uzyskać taką poradę, aż trzeba zakładać post?
Napisano
brunogd posiadam Proximę i mieszkam w Polsce ,może chcesz się zamienić?:),skoro 705-iątka ci zbrzydła.A na poważnie,za te pieniądze Proxima jest ok.
Napisano
proxima moim zdaniem to strzal w dziesiatke za te pieniazki. Dobry, uniwersalny sprzet, z mixem ( malo który posiada ten tryb). Czuły na drobnice kolorowa, statyk na militaria, co wiecej- Nowy z gwarancja. Posiadalem proxime okolo 2 lat, teraz mam fishera i nie wiem czy proxima nie znalazlem wiecej monet, militaria akurat mnie nie interesuja zbytnio. Wszech wiadomo ze monety na polach ornych znajduja sie przewaznie na 10-25 cm, wiec nie ma co placic za wygorowane osiagi, chyba ze wraz z cena idzie poziom identyfikacji celu. Zeby sie nie rozpisywac jesli mialbym 1500, proxima, bez zbednych zdan. Wpisz proxima w wyszukiwarce odkrywcy i bedziesz widzial oinie uzytkownikow i czeste porownania proximy z wykrywaczami o wiele drozszymi .
pozdrawiam
Napisano
Enders w stosunku do jakości wykonania i zasięgu, oraz porównania do innych wykrywaczy wcale nie są drogie, ponadto mają tego czego nie mają inne, czyli wbudowanego przekaźnika do słuchawek bezprzewodowych. Zwróć uwagę na ADX150, GMAXX 2 jest znacznie powyżej podanego pułapu cenowego i moim zdaniem jest najmniej interesujący z całej oferty XP ze wzgl. na częstotliwość. Być może ktoś zorientowany wyłącznie na militaria i depozyty miałby inne zdanie.
Napisano
A czy znalazłbym monety i inną drobnicę (np. odznaki) wykrywką, która pracuje na 17-19Khz? Np. Teknetics G2. Pozdrawiam!
Napisano
Witam , muchomor - sprostowanie ;) chodziło mi o to że w momencie gdy już byłem posiadaczem minelaba dostrzegłem dopiero proxime . Gdy zapoznał bym się wcześniej z rutusem to nie wydawał bym 570 f na terre tylko kupił bym nasz krajowy sprzęt . Drugi powód - szanuje to co nasze , krajowe i w dodatku bardzo dobre :) pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie