blackdog68 Napisano 29 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2010 Więcej informacji na stronie :http://sgpsztolnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 fajna nazwa :) Walim z gwinta" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 nie z gwinta a w Hubercie...jeśli już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Cpt- taki OT, ale mam zdjęcie z napisem WALIM- na żądanie".Fantazja ludzka, jako nieograniczona, pozwalała na różne domniemania, co walim, czym walim i jak walim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 jak?ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 14 Wrzesień 2010 Share Napisano 14 Wrzesień 2010 Coś mały entuzjazm w tym poście. Planuję się przejechać na ten zjazd, ale coś mało kolegów deklaruje swoją obecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don koyotte Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Czy możecie polecić jakieś sensowne kwatery w okolicy zjazdu? Generalnie bez szaleństw: basen, jacuzzi, masaż, tv 3d, kominek;) - a najlepiej 2 osobowy pokój z łazienką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Będę na pewno już mam rezerwację zrobioną i tylko spokojnie dojechać.Tak z ciekawości jak będzie można się rozpoznać że to dany kolega z forum ??Don Koyotte Zajazd Hubert lub pod starym puchaczem, zresztą zobacz tu:http://walim.pl/?id=1827pozdrawiam blackdog68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k0k0 Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Dzięki blackdog68 za info - jest z czego wybrać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelfange Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Nie rozumiem jednej rzeczy: jaką mam gwarancję uiszczając opłatę zjazdową (i wypełniając kartę zgłoszeniową), że starczy na mnie miejsca skoro pkt 4 regulaminu oznajmia ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń" ? Wolałbym wiedzieć o braku miejsc przed przelewem. To tak żeby potem nie było pretensji ze strony niektórych osób ;)Poza tym oświadczenie będzie nie ważne jeśli nie poprawi się daty na 2010 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 20 Wrzesień 2010 Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Witam niema obawy miejsc nie zabraknie, tylko jaka kwaterę sobie załatw wcześniej telefonicznie gdzieś w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 21 Wrzesień 2010 Share Napisano 21 Wrzesień 2010 A my ,,Walim''na ognisko .http://detektorysci.pl/spotkania-wspolne-wypady/plan-ogniska-forumowego-25-wrzesnia-2010-start-od-1200/.Szkoda że w tym samym czasie ale Mazowsze sercu bliższe .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Pierwsze Grupowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi134 Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Było nieźle,szkoda że niedziela nie dopisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Nooo. Brawo :)kjfg gratki za prędkość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 53 na identyfikatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trulin Napisano 26 Wrzesień 2010 Share Napisano 26 Wrzesień 2010 Było super, bardzo ciekawa okolica szczególnie gdy zasięgnie się języka u miejscowych przy piwku.Na pewno tam wrócimy na dłużej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Ja 27 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 A co tam z tymi moździerzami wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugi134 Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Ja miałem 1.Pozdrowionka dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmn1 Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Czyżby mnie coś ominęło? o jakich moździerzach mowa? gdzie i kiedy wyskoczyły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjfg Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Co napisano o nas:http://www.tvp.pl/wroclaw/aktualnosci/rozmaitosci/poszukiwania-w-walimiu/2811340i kolejny:http://przewodnik.onet.pl/polska/sudety-odkryto-tajemnicza-sztolnie,1,3703396,artykul.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 to zaczyna być aką świecką tradycją"...medialnie znowu przez rok ic"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robos74 Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Sztolnię na Soboniu odnalazł Andrzej Boczek" - dobre sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 W trakcie trwania III Zjazdu Eksploratorów odbyła się rekonstrukcja historyczna w której brałem udział.Czy ma ktoś fotki z inscenizacji potyczki między między wojskami Radzieckimi a Niemieckimi? Pozdrawiam, ZbyszekGRH Kampfgruppe Schlesien" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.