Thomson. Napisano 21 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2010 http://allegro.pl/item1198382533_bunkier_kochbunkier_prawdziwy.htmlSzkoda, żeby skończył jako kupa gruzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 Ja bym go chętnie postawił na swojej posesji ale jestem ze Świdnicy koło Zielonej Góry więc koszty transportu by mnie zmiotły z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 U mnie takie leżały na sprzedaż, od zlotówki :) Nikt sie nie skusił, w lesie leży jeszcze jeden czy dwa, przewrócone-co prawda troche mniejszy ale leży. 25km od Nowogrodu w drugą strone od ZG czyli nie tak daleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 Swiety82 leżały tzn. że już ich nie masz? a te co leżą w lesie to są do zabrania ( kupienia )? jakiś namiar na właściciela ? Może coś z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Jak będę miał czas to się przejdę i zrobię foto. Co do tych które były do kupienia-już ich nie widze-leżały na terenie pewnego zakładu więc pewnie je uprzątneli". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.