krzysiek-el Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 witam mam prosbe o pomoc w identyfikacji kilku rzeczy,czy pomoga one w okresleniu typu samolotu.
krzysiek-el Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Napisano 16 Sierpień 2010 widze ze nic w odkrywcy sie nie zminia,zadnej pomocy,prosze o u usuniecie watku,znalazlem kilka odpowidzi na innym forum.
Nadwojciech Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 A ta blaszka na ostatnim zdjęciu to nie bok skrzynki aluminiowej na amunicje do MG ?
krzysiek-el Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Napisano 16 Sierpień 2010 klapka zu auf moze byc od ju-52,reszta szturmowik w barwach zielono niebieskich poniewaz jedna z tych klapek jest niebieska,poza tym to cizko znalesc jakas strone z schematem budowy ruska albo niemca.
pawel888 Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 Dlatego kolegę prosiłem na innym forum o wstawienie zdjęcia tej blaszki. Z daleka wyglądała jak bok skrzynki do MG... no i jest to jeden z boków skrzynki :)<pozdro
Pytanie
krzysiek-el
witam mam prosbe o pomoc w identyfikacji kilku rzeczy,czy pomoga one w okresleniu typu samolotu.
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.