Skocz do zawartości

wykrywacz lepszy od hs 3 do 1500 zł

Marek94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam od dawna miałem zamiar kupić hs 3 ale na wakacjch zarobiłem więcej kasy wiec postanowiłem się was poradzic. Czy do 1500 zł znajde lepszy wykrywacz na militarke od hs 3 jeśi tak to prsze o wypisnie modeli zgóry bardzo dziękuje .
Napisano
HS-3 Smętek"-gorsza telepiąca się rurka,
6 baterii R14(lecz z bardzo dobrym wyważeniem)
Wtyczka hm,staromodna,ale z tego co wiem bezawaryjna,nawet jak się zepsuje-łatwo znaleść i samemu wymienić,
Z przewodami nie słyszałem by ktoś miał problem.
Potencjometry nie trzeszczą,chyba że w pierwszych sztukach,w nówkach ulepszone.
Opis i testy niepotrzebne-dziesiątki zadowolonych posiadaczy
i zero reklamy ze strony producenta:)
Łatwość obsługi,niezawodność,zasięg wiadomo:)
cena nowego 850?
zdrów
Napisano
Heh:)
aż się zdziwiłem gdzie Twoje posty,ja dodałem ty byłeś w trakcie pisania:)
wyszło na to samo:))
telepatia czy ta burza co przed momentem przeszła?
zdrów:)
Napisano
bierz smętka(zamów nowego)
jak poznasz obsługę(b.prosta,zresztą:
http://www.odkrywca.pl/wszystko-o-hs-3-smetek,673251.html#673251)

To na pewno nie będziesz żałował a i tak zostanie siana na parę skrzynek wódki:)lub na wache na dalsze wypady:)
pozdrawiam
Napisano
Do tej kwoty nie znajdziesz nic odpowiedniejszego.
Przejrzysz instrukcję, zapoznasz się z nim i jeszcze nie jedno z pod niego Ci wyjdzie.

P.S
Jakieś ewentualne wady producent usunie od ręki, lub w nie długim odstępie czasu. Na nowy wykrywacz dostajesz roczną gwarancję, ale z własnego doświadczenia wiem że późniejsze naprawy nie stanowią problemu i są w niewygórowanych cenach :) O ile się pojawiają...
<pozdro
Napisano
Przekonaliście mię kupie więc HS 3 jeszcze jedno pytanie czy pan Henryk prowadzi sprzedaż wysyłkową ? Można wybrać wysyłkę za pobraniem ?Z góry dzięki za odpowiedź.
Napisano
Tak, wysyłka jest ale nie wiem czy za pobraniem. Nigdy nie korzystałem bo mam na miejscu, ale myślę że to kwestia dogadania z Panem Henrykiem.
<pozdro
Napisano
Zadzwoń,powiedz że Paweł Ci polecił i ni ma problemu :))
a jedna skrzynke wódki co za resztę kupisz zostaw na jakiś zlot itp i wpadnij do naszego namiotu wtedy:P
zdrów
Napisano
Ja to bym się bał namiotu z tobą po tych twoich zapędach typu on też"

A co do smętka. Wykrywacz jak najbardziej godny polecenia.
Zaje**stość w czystej postaci

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie