Skocz do zawartości

Wykrywacz Magnitec

mlynek27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pewnie, że sie ruszyło......kryptoreklama na ODKRYWCY .. :))
Jak chcesz wiedzieć więcej, to napisz do brzęczyszczykiewicza na priv, to się dowiesz wiecej :))
Napisano
Jaka kryptoreklama? Jakoś nic takiego nie zauważyłem, tak jak i nie widać od jakiegoś czasu już eklamy" na innym portalu T" o podobnej tematyce. Miał być sprzęt na wiosnę, a tu całkiem temat ucichł. Nie mniej życzę powodzenia im więcej sprzętu na rynku, tym lepiej dla zwykłych użytkowników.
Napisano
Temat ucichł z czego wieczni wszechobecni malkontenci chyba się w końcu cieszą? :)))
Ale projekt jest dalej kontynuowany i będzie dociągnięty do końca w niedalekiej przyszłości, choć niestety jest spore opóźnienie. Nie widzę teraz sensu sprężać się, bo to nie wyścigi a nie tylko urządzenie ale również oprzyrządowanie do jego wytwarzania musi być dopracowane, bo dopiero z tego wynika ostateczna jakość i powtarzalność.
Termin wiosenny okazał się zbyt optymistyczny, za co przepraszam. Było też sporo nieprzewidywalnych przeszkód innego rodzaju. Kolejnego terminu nie podaję, żeby nikt nie odliczał dni. Strony nie aktualizuję, żeby nie dawać tematów do jałowych dyskusji. Jest tam dość wstępnych informacji już teraz, praktycznie wszystkie są aktualne, i na razie moim zdaniem wystarczy. Na tym, póki co, koniec przekazu :)
  • 6 months later...
Napisano
Witam mam pytanie czy już wiadomo mnie więcej kiedy będzie dostępny ten wykrywacz kiedy będzie można go kupić , jakie będzie posiadał dodatkowe cewki i na jakich częstotliwości będzie pracował.
  • 1 year later...
Napisano
Link z postu wyżej nie działa a ja nie będę denerwował modów wstawiając ten nowy bo w końcu Polacy nie gęsi i jak ktoś chce znaleźć informacje i nowy wątek na forum Thesaurus to z pewnością mu się to uda;-)

Pozdrawiam

VW
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie