Skocz do zawartości

Moje trafienia.

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tadeks6 wiesz może co to jest https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum25/co.jpg ?
Mam identyczne tylko że moja znajdka posiada na środku otwór
Napisano
Witam. kolega Nadwojciech na pisał,że jest to bagnet Francuski WZ 1892. Jeśli jest to bagnet od berthiera to jaki model??? Pozdrawiam tadeks6
Napisano
Bełżyce Krężnica Chodel ... :) nas tez jest kilku- można kiedys postrzelać :)Widzę, że Puławska Salamandra też nie jest Wam obca !
p.s. Kraśnik od strony urzędowa i Wyżnianka to także moje regiony :) - zaraz nas pojadą ze off.t
Napisano
Ooo to fajnie! Można się kiedyś ugadać na wspólny wypad(-;
Może pogadamy przez pocztę? to jest mój adres e- mail: frankensztajn6@interia.pl
Pozdrawiam Tadek
Napisano
Witam. Jest to model 1225x jeden ze starszych modeli Fisherka. Jak każdy prawdziwy Fisher ( nie ten plastik co teraz produkują) tak i ten bardzo lubi metalowy złom(-; Jest to sprzęt uniwersalny z dosyć dobrymi osiągami zarówno na kolor jak i żelazo a zwłaszcza na cewce 10,5 cala. Kilka ciekawych fantów ze znacznych głębokości już nim wyciągnąłem. Najgłębiej była chyba ruska saperka z 2wś którą trafiłem przy okopie. nie mierzyłem głębokości zalegania ale niezły krater wyryłem zanim ją wyciągnąłem(-; Pozdrawiam Tadek.
Napisano
Witam. Tak jak wyżej, szwabska wojskowa sapera, ale mimo to daje radę, mogę ją z czystym sumieniem polecić. Czasem pojawiają się na alledrogo. Pozdrawiam Tadek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie