tadeks6 Napisano 26 Luty 2011 Autor Share Napisano 26 Luty 2011 ktoś próbował zszyć rozpadającą się okładkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 26 Luty 2011 Autor Share Napisano 26 Luty 2011 Tył. Pozdrawiam Tadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemko26 Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 No tadek super fanciki widać ,że masz szczęście do Zygusia...Zdrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muri Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Tadeks6 wiesz może co to jest https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum25/co.jpg ? Mam identyczne tylko że moja znajdka posiada na środku otwór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 26 Luty 2011 Autor Share Napisano 26 Luty 2011 Nie, niestety nie udało mi się ustalić co to za przedmiot.Pozdrawiam tadeks6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 26 Luty 2011 Share Napisano 26 Luty 2011 Bagnecik tadku masz do berthiera nie lebela.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 27 Luty 2011 Autor Share Napisano 27 Luty 2011 Witam. kolega Nadwojciech na pisał,że jest to bagnet Francuski WZ 1892. Jeśli jest to bagnet od berthiera to jaki model??? Pozdrawiam tadeks6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 No właśnie francuski wz.1892 do kb/kbk Berthier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 27 Luty 2011 Autor Share Napisano 27 Luty 2011 Ok. Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Tadek - teren wygląda mi znajomo a tez jestem z Lubelskiego - ? na południe od Lublina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 27 Luty 2011 Autor Share Napisano 27 Luty 2011 Tak. Okolice Kraśnika. Ty też z tych okolic??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 27 Luty 2011 Share Napisano 27 Luty 2011 Bełżyce Krężnica Chodel ... :) nas tez jest kilku- można kiedys postrzelać :)Widzę, że Puławska Salamandra też nie jest Wam obca ! p.s. Kraśnik od strony urzędowa i Wyżnianka to także moje regiony :) - zaraz nas pojadą ze off.t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Share Napisano 1 Marzec 2011 Ooo to fajnie! Można się kiedyś ugadać na wspólny wypad(-; Może pogadamy przez pocztę? to jest mój adres e- mail: frankensztajn6@interia.plPozdrawiam Tadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 1 Marzec 2011 Share Napisano 1 Marzec 2011 witaj tadeks6 super fanty:)co to za fisherek bo nie znam się i czy coś grubszego się nim zahaczy głębiej czy tylko drobnica.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Share Napisano 2 Marzec 2011 Witam. Jest to model 1225x jeden ze starszych modeli Fisherka. Jak każdy prawdziwy Fisher ( nie ten plastik co teraz produkują) tak i ten bardzo lubi metalowy złom(-; Jest to sprzęt uniwersalny z dosyć dobrymi osiągami zarówno na kolor jak i żelazo a zwłaszcza na cewce 10,5 cala. Kilka ciekawych fantów ze znacznych głębokości już nim wyciągnąłem. Najgłębiej była chyba ruska saperka z 2wś którą trafiłem przy okopie. nie mierzyłem głębokości zalegania ale niezły krater wyryłem zanim ją wyciągnąłem(-; Pozdrawiam Tadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 A co to masz za saperke składaną??? ciekawa, nie widziałem takiej jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Szpadel Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/wykrywacz_1.jpgto jakaś kopaczka braci ze wschodu??? czy da się ją gdzieś jeszcze dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 4 Marzec 2011 Share Napisano 4 Marzec 2011 To stara składana saperka bundeswehry z kilofem... też z taką śmigam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 4 Marzec 2011 Autor Share Napisano 4 Marzec 2011 Witam. Tak jak wyżej, szwabska wojskowa sapera, ale mimo to daje radę, mogę ją z czystym sumieniem polecić. Czasem pojawiają się na alledrogo. Pozdrawiam Tadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.