vis1939 Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Napisano 5 Sierpień 2010 Czy jest to wczesny model skrzynki na 3 magazynki jak mi się wydaje? ponoć pierwsze do ok połowy lat 30-tych nie posiadały charakterystycznych przetłoczeń i gwiazdy.Pozdro.
pawel888 Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 Tak, jest to wczesna skrzynka na magazynki do DP. Sam również trafiłem bez tłoczeń i gwiazdy, dowiadywałem się czy przypadkiem nie powojenna. Odprawiono mnie z twierdzeniem że wczesne lata 30. <pozdro
vis1939 Napisano 5 Sierpień 2010 Autor Napisano 5 Sierpień 2010 Ok,dzięki za potwierdzenie.Obawiałem się właśnie jakiegoś powojennego tworu jako że ciężko cokolwiek na ten temat znaleźć.Cieszy tym bardziej że udało mi się łyknąć" ją za zawrotną kwotę 26zł :)Pozdro.
Pytanie
vis1939
Czy jest to wczesny model skrzynki na 3 magazynki jak mi się wydaje? ponoć pierwsze do ok połowy lat 30-tych nie posiadały charakterystycznych przetłoczeń i gwiazdy.
Pozdro.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.