Manierkarz Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Napisano 31 Lipiec 2010 Witam !Wsadziłem strychowy hełm do kwasu szczawiowego i po 1 dniu wyszło coś takiego, jest to oryginalna farba czy kwas do gołego metalu zeżarł hełm ??? Hełm jeszcze się moczy.Pozdrawiam i proszę o odpowiedźPS: Chyba dobry dział ?
Manierkarz Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Napisano 31 Lipiec 2010 Tak wyglądał przed kąpielom, a 6 miechów temu go popsikałem wd 40.Pozdro
kloki Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 Na moje oko farby tu nie ma, a jedynie poczerniona kwasem blacha. Na ostatnim zdjęciu nie widać, żeby cokolwiek rokowało na odzyskanie jakiegokolwiek procentu farby.
pawel888 Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 Tak jak kloki mówi, niestety na tym garnku nie ostała się farba. Jedyne co to poczerniony metal od kwasu szczawiowego. Ale i tak w tym stanie, po kwasie wygląda lepiej niż przed. <pozdro
Manierkarz Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Napisano 31 Lipiec 2010 Witam !Wsadziłem strychowy hełm do kwasu szczawiowego i po 1 dniu wyszło coś takiego, jest to oryginalna farba czy kwas do gołego metalu zeżarł hełm ??? Hełm jeszcze się moczy.Pozdrawiam i proszę o odpowiedźPS: Chyba dobry dział ?
Pytanie
Manierkarz
Witam !
Wsadziłem strychowy hełm do kwasu szczawiowego i po 1 dniu wyszło coś takiego, jest to oryginalna farba czy kwas do gołego metalu zeżarł hełm ??? Hełm jeszcze się moczy.
Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
PS: Chyba dobry dział ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.