sebo_sek Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Wrzucajcie fotki co ciekawszych rzeczy. To zbiory z soboty. Sporo łusek, ale głównie żelastwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 I druga część soboty. Zdjęcia z komórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 A to moje granaty. Z tego co wiem zgłoszone i zabrane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 j.w. Wiem że są lepsze zdjęcia. chętnie sam zobaczę.To tyle ode mnie. Wrzucajcie co macie. Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 sebo sek odezwij sie do mnie jak najszybciej na maila. wowkrk@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Większość znalezisk z 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Czy dużo wyszło polskich wrześniowych łusek od mausera?Pzdrm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Około 15 może.Bez szału.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Oj chyba troszkę więcej. Osobiście ''wyciągnąłem'' 15 sztuk. W tym połowa, która została w ziemi z niezbitymi spłonkami.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 witaj sebo_sek! Jeśli możesz to daj bardziej szczegółowe zdjęcia fantów bo na tym to widać kupę złomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Na polu namiotowym, kiedy oglądałem przedmioty znalezione nie było więcej niż 15sztuk. Nie neguję że znaleźliście ale nie było ich na pewno na kupie".Czarek100 tam nie było tak na prawdę nic godnego uwagi, sam złom, nawet polmosy i puszki po piwie przynosili...<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarek100 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 piętnaście sztuk co to jest ja jak bym wyszedł na godzinkę na jedno poletko 20m x 20m to koszyk albo dwa bym uzbierał,ale łusek od mausera leży w ziemi jeszcze tyle że się do chaty nie opłaci brać chyba że jakieś rzadkie bicia mają no to jeszcze się weżnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 Tak jak mówił pawel888 - tam nic nie było. Hitem wyprawy był jeden polski guzik i kilka miedziaków - SAPków. To co widzisz na zdjęciach to było WSZYSTKO - sam zacząłem w końcu zbierać żelastwo, żeby mieć cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 sebo_sek zapomniałeś jeszcze o jednej ważnej rzeczy, 9zł 63gr do wydania w każdym sklepie :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 hehe. Ja wyciągnąłem 8.10pln Fakt to znaczny zastrzyk gotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.